Enermax Starryfort SF30

Journey to Un’Goro, a cincea expansiune completă pentru Hearthstone, a fost pentru prima oară anunțată acum o lună. într-un stream de astăzi, Blizzard a dezvăluit majoritatea cărților din setul de 135, cât și data sa de lansare: joi, 6 aprilie 2017.

Pe lângă adiția unei tone de cărți noi, Journey to Un’Goro aduce câteva mecanici nou nouțe în Hearthstone. Cel mai important, această expansiune va un nou tip de card legendar știut și drept „quest card”. Atunci când sunt puse în acțiune, aceste tipuri de cărți vor da sarcini jucătorilor de a duce la capăt anumite misiuni, spre exemplu: priest quest-ul Awaken the Masters îți cere să invoci șapte minioni Deathrattle pe parcursul meciului.

În caz că reușești să duci la capăt una dintre aceste sarcini, ești recompensat cu un minion extrem de puternic. Acea misiune de preot îl aduce pe Amara, Warden of Hope, un minion de mană 5 cu viață 8 și tot 8 puncte de atac, care modifică viața jucătorului la 40 odată ce a fost pus în joc. Fiecare dintre cele nouă clase ale jocului are câte o misiune și o recompensă unică, care pot provoca schimbări majore într-un meci atunci când sunt îndeplinite.

Expansiunea mai are și un cuvând cheie: adaptare. Când un minion se adaptează – fie printr-o vrajă, un battlecry sau altceva – jucătorilor este dată o alegere între trei upgrade-uri diferite pentru minion. Aceasta includ buffs pentru atac și viață, un scut divin, datul minionului un taunt și altele.

Pe lângă lansarea Journey to Un’Goro, data de 6 aprilie marchează începutul a ceva ce blizzard numește „Anul mamutului” în Hearthstone. Cărțile din seturile Blackrock Mountain, The Grand Tournament și League of Explorers vor ieși din modul Standard, ceea ce înseamnă că vor putea fi jucate numai în formatul Wild. De asemenea, Blizzard va mai elimina câteva dintre cele mai populare cărți – cum ar fi Azure Drake și Sylvanas Windrunner – din formatul Standard.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte