Enermax Starryfort SF30

SCS Software anunță cu mândrie lansarea „Heavy Cargo Pack”, cel mai recent DLC dedicat popularului joc American Truck Simulator.

Despre ATS: Heavy Cargo Pack DLC

Heavy Cargo Pack DLC conține un nou set de mărfuri agabaritice și remorci specializate, care vor spori foarte mult modul de joc în American Simulator Truck.

Mărfuri agabaritice:

  • Tractor pe șenile
  • Buldozer
  • Rolă de cablu
  • „Răzuitor”
  • Transformator
  • Stivuitor industrial
  • Șasiu de stivuitor industrial

Toate aceste remorci au o greutate variind de la 25.000kg(25t) până la 56.000kg(56t)

Remorci cu puncte de virare multiple

Toate remorcile de marfă grele se potrivesc modelelor reale utilizate în SUA. Acestea sunt compuse din părți funcționale, ordinea și utilizarea acestora pot varia în funcție de tipul de încărcătură transportată. Prima parte care este cea mai apropiată de tractor este numită „jeep-ul” și este conectată la camion prin intermediul cilindrului normal. Cea de-a doua parte este numită „lowboy” și acolo se află marfa. Este fie în mijloc, fie este ultima parte, în funcție de configurație. Partea a treia este semi-opțională în raport cu încărcătura transportată. Se numește distribuitor sau rapel de osii. Toate părțile au propriul punct pivot funcțional.

Putere Americană

Pentru a face față acestor sarcini, SCS Software a adăugat noi motoare ca parte a unei actualizări gratuite a jocului. Toate camioanele au acum un motor de 600 CP și unele camioane chiar au un motor mai puternic. Există, desigur, și motoare cu putere mai mică pentru cei care nu simt că pot să se ocupe de o asemenea putere sub picioarele lor, de fapt ei sunt încă o alegere foarte sensibilă și economică pentru cele mai multe scenarii de transport. „Am acordat o atenție specială pentru a vă asigura că toate aceste motoare noi au curbe realiste de putere și cuplu pentru a reflecta comportamentul lor real”.

Noua expansiune Heavy Cargo Pack DLC este disponibilă pe Steam din data de 7 iunie, 2017 la prețul de 4,99 euro.

Pentru adevărații pasionați ale simulatoarele lansate de SCS Software, Euro Truck Simulator 2 și American truck Simulator a fost lansat un pachet numit SCS Cargo Addict ce conține:

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte