Enermax Starryfort SF30

Hitman 2 PS4 - Review
Grafică9.5
Sunet9.5
Gameplay9.5
PRO
  • Grafică și Sunet
  • Gameplay
  • Joc Stealth reușit
CONTRA
  • Similar cu jocul anterior
  • Misiuni scurte
9.5Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Nu cu mult timp înainte eram de părere că ne luam adio de la seria Hitman și de la producătorul lui IO Interactive. După ce dezvoltatorul danez a fost desființat de către Square Enix în 2017, nu a fost clar ce se va întâmpla cu franciza Hitman. A fost o serie ciudată de evenimente care au urmat după lansarea Hitman în 2016. Jocul părea reușit în ceea ce privește vânzările. Acesta a fost cu siguranță unul dintre cele mai ambițioase jocuri ale studioului până în prezent în ceea ce privește gameplay-ul și grafica. IO a livrat și a făcut bine aproape fiecare episod al lui Hitman din 2016, eliberând hărți mari și adăugând conținut nou sub formă de provocări, ținte evazive și evenimente sezoniere, pentru mult timp după  lansarea jocului. A ajuns să fie un produs finit destul de impresionant.

Dacă conținutul episodic te-a ținut departe de el în 2016, vei fi fericit să afli că Hitman 2 sosește în variantă completă. În ceea ce privește conținutul nou, jocul are o misiune mai mică, tutorial. Are cinci locații de dimensiuni mari, o hartă de tip Sniper Assassin, un mod multiplayer online și toate provocările și contractele pe care ai putea vreodată să le rezolvi. Apoi, aveți toate hărțile, misiunile bonus și provocările din jocul anterior, sub forma unui „Legacy Content”. Într-un cuvânt, Hitman 2 este masiv. Pentru cineva care sa gândit să joace lansarea din 2016, dar nu a reușit niciodată să o facă, este momentul perfect să încerce jocul. Unele elemente au fost eliminate, cum ar fi cutscene-uri care se joacă între misiuni.

 

Hitman 2 este structurat exact ca predecesorul său. Puteți să vă așezați frumos pe scaun și să jucați întregul conținut al jocului într-o singură seară. Urmați instrucțiunile (care sunt activate în mod implicit) și veți trece prin fiecare misiune în aproximativ 20 de minute. Puteți juca și în acest fel, dar nu ar trebui, pentru că valoarea reală a lui Hitman 2 se află în profunzimea jocului. Aceste misiuni ale campaniei  sunt doar un element de bază pentru a vă familiariza cu fiecare nivel, pentru a învăța lucruri despre personaje și hartă, pentru a vă da o idee despre ceea ce este posibil. Fiecare nivel este un puzzle masiv care se dezlănțuie, fiecare jucărie oferindu-vă un pic mai multă culoare pentru lume. Povestea de bază poate fi foarte seacă, dar puteți învăța atât de multe despre această lume prin reluarea nivelurilor și abordarea noilor provocări.

În timp ce cinci niveluri s-ar putea să nu pară ca un întreg atunci când vine vorba de pachetul global de conținut nou, fiecare dintre ele oferă o zonă foarte mare de explorat, reguli noi de învățat, tehnici diferite de abordare a personajelor și unelte complexe care schimbă complet experiența pe orice jucător. Mișcarea și potrivirea misiunilor, provocările de explorare, tehnicile de  asasinare  fac ca fiecare nivel să se simtă că are posibilități infinite, deschiderea și închiderea oportunităților în funcție de alegerile pe care le face jucătorul. Există un pic de varietate în noile locații ale Hitman 2. Veți întâlni un traseu pe un litoral din Miami, un sat columbian, zone aglomerate din India, un oraș suburban nord-american, și o întâlnire secretă a celor mai bogați oameni din lume. Domeniul de activitate al fiecărui nivel în Hitman 2 se simte mult mai mare decât în Hitman-ul din 2016.

Odată cu mărimea uriașă a nivelelor, există multe modalități de a ucide. Vrei să-ți otrăvești ținta? Găsiți otrava în nivel și apoi căutați ocazia potrivită pentru administrare. Doriți să vă ascundeți într-un tufiș sau să vă urcați în vârful celui mai înalt lucru pe care îl puteți găsi și să așteptați momentul potrivit pentru a elimina ținta? Puteți face și asta. Poți fi incredibil, poti purta un costum urias de mascotă si poti arunca un topor in foc, daca vrei. Ideea este că există o mulțime de opțiuni și este un joc care vă permite să fiți creativi, și să explorați modurile pe care dezvoltatorii doresc să le experimentați. Este cel mai bun joc în ceea ce privește gameplay-ul de tip stealth.

Modul de joc sa schimbat ușor. Agentul 47 se poate amesteca în mulțimi de oameni și se poate ascunde în frunzișul dens. Fiind un joc de tip stealth prin construcția sa, acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă ascunde sau de a ieși rapid din câmpul vizual al inamicului, fără a fi nevoie să renunțați complet la tactica aleasă. De asemenea, acum aveți opțiunea de a aduce o servietă în misiunea dvs. în Hitman 2. Acest lucru vă permite să aduceți arme, ca un Sniper Rifle într-o misiune fără să trebuiască să o  transportați în spate și riscați să fiți vânat instant de către fiecare gardian de pe hartă . Acum există o imagine de notificare în interfața utilizatorului, care vă permite să urmăriți țintele când sunt în poziții cheie.

În ceea ce privește grafica jocului, Hitman 2 are un sistem de iluminare revigorat și, în general, este un joc mai frumos decât predecesorul său. Mulțimile personajelor NPC sunt mult mai masive, iar agentul 47 poate să se strecoare sau să iasă din ele. Dacă există un dezavantaj pentru noile mulțimi și modul în care NPC-urile vor interacționa unul cu celălalt, între personaje există multe întreruperi. Toate aceste noi caracteristici pe care le-am enumerat mai sus se încadrează, de asemenea, în întregul conținut vechi. Astfel, nu numai că noile nivele obțin tot conținutul nou, cele vechi au fost remasteriate pentru a include și acest lucru. Deci, toate hărțile au îmbunătățiri de joc și îmbunătățiri vizuale. Merită cu siguranță să te întorci și să te uiți dacă ai jucat penultimul joc sau nu. Și dacă nu ați jucat Hitman 2016, veți dori să începeți chiar de la început cu acel conținut înainte de a începe nivelele din Hitman 2.

Hitman 2 continuă să fie în continuare dovada clară că IO Interactive este cel mai bun dezvoltator de pe planetă atunci când vine vorba de jocuri stealth. Detaliile din fiecare nivel și numărul mare de rezultate posibile de fiecare dată când începeți un joc pot fi copleșitoare uneori. Pentru a vedea tot ce au ascuns în această lume, ar trebui să joci fiecare nivel până la epuizare și totuși poate că nu ai văzut nici un costum, caracter, arme sau ai terminat fiecare provocare.

 

Concluzie

Hitman 2 este continuarea directă a jocului Hitman lansat în 2016. IO Interactive a ascultat aparent fanii și le-a dat exact ceea ce doreau cu o grămadă de gadget-uri și articole noi pe care să le folosească. Noile niveluri conțin zone foarte mari și vor necesita ore întregi de joc pentru a descoperi toate secretele și pentru a termina toate provocările oferite. Hitman 2 este cel mai bun joc din seria Hitman.

Mulțumim producătorului pentru cheia de review.

Mai jos aveți un scurt video cu gameplay-ul nostru.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte