Ieri, 19 februarie, Square Enix au deschis testele Closed Beta dedicate lui Hitman pentru PC, oferind jucătorilor o șansă de a verifica jocul de tip stealth-action înainte de lansare. Accesul în Closed Beta este garantat de precomandarea jocului. Hitman va fi lansat episodic. Precomenzile versiunii Starter (primul episod, pentru 12,99$) vin cu acces în teste, nu doar pachetul complet (pentru 49,99$) . În caz că nu ai văzut noul trailer:

IO Interactive a prezentat conținutul din Beta: vor fi disponibile o zonă tutorial și două misiuni. Linia narativă din Beta va fi foarte interesantă: ea va fi tratată drept un prolog al întregii serii, unde este prezentată introducerea lui Agent 47 în ICA și prietenia cu Diana Burnwood. După Beta, Hitman va continua povestea din Absolution, titlul precedent.

Hitman

Jocul este programat pentru a fi lansat pe data de 11 martie, pentru PS4, PC și Xbox One ca un titlu episodic (Prologul este inclus cu primul capitol). Un test beta pentru versiunea jocului pe Xbox One nu a fost anunțat.

Vrei să știi dacă poți rula noul Hitman? Vezi aici cerințele de sistem.

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte