Enermax Starryfort SF30

A trecut aproape o lună de când IO Interactive au adus Hitman în Paris; și ce mai lună a fost. Multor de bogați nenorocoși le-au fost furate costumele și chiar mai mulți au fost asasinați prin metode creative. Încă mai avem de așteptat până la apariția celui de al doilea episod, dar patch-ul 1.03 ar trebui să ajute la îndurarea așteptării: pe lângă mulțimea de remedieri, introduce zece noi provocări la sandbox-ul din Paris.

Hitman

Challenge Pack-ul „Vampire Magician” aduce provocări bazate pe ceea ce IO Interactive au învățat privind fanii cum se joacă. Între timp, timpurile de încărcare au fost scurtate, meniurile in-game răspund mai bine, cât și un bug, care a rezultat în primire unui bonus de 210,000 de puncte de la un timp de terminare al nivelului de 0 secunde. Lista cu cele mai mai scoruri va fi resetată în viitorul apropiat.

Pe lângă toate acestea se mai află și o tonă de îmubunătățiri minore, de la bara de viață până la NPC-uri ce nu vor mai avea conversații telefonice cu cei morți. Întreaga listă a remedierilor și îmbunătățirilor poate fi găsită chiar aici pe Steam. Următorul episod don Hitman va vizita Sapienza, care se află în Italia, pe data de 26 a acestei luni.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte