Square Enix au anunțat că vom avea parte de Hitman GO: Definitive Edition pe PlayStation 4, PlayStation Vita și PC pe data de 23 februarie. Derivatul turn-based din jocul de acțiune al celor de la IO Interactive va avea grafici îmbunătățite și va avea tot conținutul pe care îl are versiunea originală pentru telefon încă de la lansarea acesteia.

„Este doar bunul și vechiul Hitman GO de pe mobil pe care îl iubești, cu grafici actualizate și tot conținutul grozav pe care l-am adăugat inclusiv câteva din favoritele mele, The Paris Opera din Blood Money și misiunea St. Petersburg Stakeout din Hitman 2: Silent Assassin”, spuse Nicolas Verge, managerul de la Square Enix Montreal.

Versiunile pentru PlayStation au „Cross-Buy”, ceea ce înseamnă că achiziționarea jocului pe o platformă îl va face gratis pe cealaltă. În plus, aceste versiuni au și „Cross-Save”.

De asemenea, jucătorii de pe PlayStation vor putea debloca un trofeu de platină, dar doar dacă vor fi „capabili de a completa totul din Hitman GO fără să se folosească de indicii”.

Hitman GO: Definitive Edition

Jucătorii de pe PC vor putea folosi integrarea Steamworks pe platforma de la Valve pentru a debloca carduri de schimb, emojis, imagini de fundal, salvări pe cloud și realizări Steam.

Detaliile legate de prețul pentru Hitman GO: Definitive Edition nu au fost dezvăluite încă.

Următorul mare titlu Hitman va ajunge pe PS4, PC și Xbox One în martie 2016.

Voi ce credeți despre îmbunătățirile și noul conținut adus de Hitman GO?

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte