Asrock

Jocul indie pentru telefon, Holedown, e un joc drăguț de săpat ce creează dependență, iar acesta a fost anunțat pentru Nintendo Switch de către dezvoltatorul Grapefrukt Games. Versiunea pentru consola Switch va veni cu un mod de local co-op între 2 jucători.

Dacă nu ai mai jucat Holedown anterior, în versiunea pentru iOS și Android împuști niște mingiuțe zâmbărețe la blocuri în încercarea de a săpa cât mai adânc în centrul unei planete. Holedown e relativ simplu; doar tragi cu degetul și țintești focul de mingi zâmbărețe în unghiuri strategice și privești cum se produc exploziile. Scopul e să atingi scoruri și adâncimi cât mai mari. Există puțină progresie în joc, dar distracția stă în a-ți maximiza scorul odată ce ajungi la planeta în care poți juca la nesfârșit. Jocul este destul de bun, fiind chiar nominalizat pentru Game Developers Choice Award anul acesta.

Versiunea în doi jucători îl va lăsa pe fiecare să controleze propriul vierme, aducând distrugere dublă cu mingi în diverse culori.

Holedown se lansează în 13 noiembrie prin Nintendo Switch eShop. Versiunea pentru consolă costă 9,99$, în timp ce pe iOS și Android costă 3,99$.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte