Enermax Squa RGB

Holobunnies: Pause Café Review
Gameplay6.5
Grafică5
Sunet4
5.2Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Joacă împotriva prietenilor tăi într-un joc de două persoane, joacă din nou bătăliile cu sefii și ajut-o pe Kitcat să găsească drumul către Holobunnies în modul de fugă. Hollobunnies: Pause Café este jocul pe care l-ai dorit: trei jocuri mai mici într-un pachet complet.

Să te plimbi prin spațiu și să încerci să găsești o nouă planetă pe care să trăiești est emuncă grea, la urma urmei, despre asta e vorba în Pause Cafe. De Holobunnies care iau o pauză de la escapadele lor intergalactice.

Într-o zi normală de vară, CLaude a avut o idee. Ce-ar fi dacă, pentru a sparge monotonia lucrului la același proiect de lung timp, separăm proiectul în mai multe părți? Jocul a fost împărțit pe cele trei moduri și a păstrat Holobunnies în viață.

Caracteristici
Arată-le prietenilor cine este cel mai tare
Cucerește bătăliile cu sefii nivelurilor.
Fugi cât de repede poți în mini-joc în rolul lui Kitcat. AJută-l să găsească drumul către Holobunnies!

După o catastrofă ce i-au lăsat cu casa distrusă, Holobunnies sunt în căutare de o nouă casă. Această aventură este una cu taxă, din păcate, iar echipajul a hotărât să ia o pauză să se odihnească în cafeneaua lui Qaantar. Alătură-te echipei și familiarizează-te cu universul ciudat și interesant din Holobunnies și pregătește-te să continui călătoria fantastică!

Gameplay
Jocul are un aer de „oldies but goldies” și a reușit să mă facă să-l joc pentru câteva zeci de minute. Întâmpinând unele mici probleme la navigarea prin meniu, am reușit într-un final să intru să joc și am fost uimit de controlul foarte precis și fizica prezentă în joc. Viteza și gravitația alături de mișcarea personajului se completează foarte bine și nu le lipsește nimic. Modul de luptă împotriva unui boss este foarte dificil și puteți vedea în filmulețul de mai jos cum m-am chinuit o perioadă bună pentru a câștiga, într-un final. Și modul de fugă este foarte interesant și dificil, acolo pierzând timp pentru că mereu am greșit.

Video și sunet
Jocul este ilustrat foarte bine, atât personajul cât și mediul încojurător, capcanele și inamicii. Sunetul este specific genului și se încadrează perfect pentru acest titlu. N-am întâmpinat buguri vizuale în timpul testului.

Jocul este produs de q-bit Games și distribuit de Nkidu Games Inc. și este disponibil pe Steam începând cu 22 martie, la prețul de 4.99euro.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte