Holy Potatoes! What the Hell?! Review
Poveste8
Grafică7
Gameplay5.5
Sunet7.4
7Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Holy Potatoes! What the Hell?! este un simulator de administrare plasat într-o lume asemănătoare infernului. Dezvoltat de cei de la Daylight Studios și distribuit de Daedalic Entertainment GmbH jocul urmează să se lanseze pe data de 13 octombrie 2017, iar eu am avut oportunitatea de a petrece destul timp în el pentru a-mi face o opinie.

Poveste

Joacă-te cu Sweenty Tots, un chef cartof în viața de după moarte. Determinat, el încearcă să afle ce s-a întâmplat în viața lui anterioară în care el lucra cu scopul de a ajunge în Rai. Neavând nicio ideea despre ce s-a întâmplat în viața ta anterioară, te trezești în iad întârziind la prima ta zi de muncă. După o explicație scurtă și vagă ești aruncat într-o bucătărie unde trebuie să te adaptezi la noul tău job, unde trebuie să sortezi cartofii păcătoși în stațiile corecte cu scopul de a-i transforma în feluri de mâncare pentru zei.

Întâlnește-te cu personaje negative din cultura pop cum ar fi Mealificent, St Reaper și Sephiroot sau cu cu zei mitologici cum ar fi Loki, Persephone și Osiris în timp ce te vei învârti în cele nouă cercuri ale iadului.

Gameplay

Pedepsește cartofii păcătoși sortându-i în mașinăria de gătit după dorințele tale, după care tot ceea ca trebuie să faci este să aștepți ca aceștia să fie zdrobiți, copți, fierți și prăjiți. În drumul tău de a mulțumi zeii și de a ajunge în rai va trebui să gătești cele mai apetisante și delicate feluri de mâncare pentru a reuși să satisfaci dietele zeilor cartofi.

La început eu eram mai confuz ca personajul principal, nu aveam nici o idee să joc, dar tutorialul care încercă să îți explice ceea ce va trebui să faci cu cartofii este destul de plictisitor și cu prea mult scris, eu cred că un tutorial care să îți explice mai interactiv ar fi mai potrivit. Dar după ce ai începu să înțelegi mecanicile jocului vei ajunge să joci mult mai natural și acțiunile vor deveni mai intuitive. Până la urmă Holy Potatoes! What the Hell?! este un clicker îmbrăcat în alte haine  și puțin mai interactiv.

Caracteristici principale ale joculuiâ

  • Sortează cartofi păcătoși în mașinăria lor de drept pentru a crea ingrediente delicioase.
  • Folosește-te de ingredientele create pentru a crea mâncare pe bază de cartofi .
  • Hrănește-ți zeii înfometați și dă-le level up.
  • Pune-ți pălăria de bucătar și încearcă să descoperi tot felul de rețete noi.
  • Administrează-ți mașinăriile și actualizează-le folosindu-te de Hellfire.
  • Demonstrează că tu ești cel mai bun chef di Iad.

Grafică și Sunet

Grafica nu este foarte specială, în stilul desenelor animate cu culori destul de plăcute, poate ar fi fost mai bine dacă dezvoltatorul ar fi fost mai atent la conturul stâlpilor din mijloc. Sunetul este bun perfect pentru un joc de acest gen.

Conculuzie

Holy Potatoes! What the Hell?! este un joc destul de interesant cu o idee foarte originală care poate ar putea deveni destul de cunoscut. El are potențial dar mai are de lucrat la detalii mici care fac ca jocul să nu fie exact ceea ce pare.

 

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte