Enermax Starryfort SF30

Homefront: The Revolution va fi disponibil în pachetul special numit Goliath Edition, un pachet care include DLC-ul Season Pass și un tanc dronă „Goliath” adevărat pe care îl poți controla prin radio, a anunțat editorul Deep Silver.

Goliath Edition va avea prețul de 159$, conform unui reprezentativ al Deep Silver. Acesta va veni cu Expansion Pass-ul jocului, care acoperă „majoritatea expansiunilor pentru singleplayer”, în conformitate cu un comunicat de presă de la Deep Silver. Purtătorul de cuvânt a refuzat să specifice un preț doar pentru Season Pass, spunând în loc că Deep Silver va dezvălui acea informație, cât și alte detalii despre expansiunile individuale „pe viitor”.

Homefront: The Revolution va

Tancul cu șase roți din Homefront: The Revolution Goliath Edition folosit de Korean People’s Army(numele grupului antagonist din joc) vine de asemenea cu faruri funcționale. Iată ce unclude Goliath Edition, care va fi fabricat doar pe o perioadă limitată:

  • O copie a jocului într-o carcasă Steelbook
  • O cărticiă de 32 de pagini
  • Revolutionary Spirit Pack, care este un pachet de skin-uri și arme pentru personajul tău în modul co-op al jocului, „Resistance Mode”

Homefront: The Revolution va

Dambuster Studio, dezvoltatorul Homefront: The Revolution, promite să aducă tot mai mult conținut nou pentru Resistance Mode timp de 12 luni după lansarea jocului – inclusiv noi misiuni, provocări și echipament – pe gratis.

De asemenea, Deep Silver a postat o listă cu bonusurile pentru precomandarea jocului. Toți clienții care fac precomandă vor primi Revolutionary Spirit Pack, iar oricine ce va precomanda varianta digitală va avea Liberty Pack. Celelalte bonusuri ca Guerilla Care Package sunt disponibile la Amazon, GameStop și Best Buy.

Homefront: The Revolution va fi lansat pe 17 mai pe PC, PlayStation și Xbox One. Versiunile pentru Mac și Linux sunt încă în lucru, așa că vor apărea puțin mai jocului.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte