Enermax Starryfort SF30

Pentru cel de-al doilea sezon al jocului For Honor, conținutul descărcabil va începe de pe 16 mai, a anunțat Ubisoft astăzi. Sezonul doi este intitulat Shadow and Might și include doi eroi și hărți noi, precum și elemente de personalizare și „actualizări de gameplay”.

Hărțile și actualizările vor fi gratuite pentru toți jucătorii. Eroii: Shinobi și Centurion – vor fi gratis pentru cei care dețin season pass-ul de pe 16 mai, toți ceilalți vor fi capabili să le deblocheze folosind moneda în joc, începând cu 23 mai. De asemenea, eroii vor fi disponibili pentru a îi putea cumpăra cu bani reali, deși Ubisoft nu a anunțat nicio informație despre asta.

  • Shinobi (Samurai Assassin) – Shinobi sunt războinici tăcuți capabili să se miște cu grația unui dansator și ucid cu precizie datorită unei vieți de instruire disciplinată. Ei folosesc „Kusarigama” tradițională japoneză.
  • Centurion (Knight Hybrid) – Centurionul vede câmpul de luptă ca o tablă de șah. Centurionii pot ocoli apărarea inamicului prin lupta strategică apropiată.

În plus, cel de-al doilea sezon al jocului For Honor adaugă un nou nivel de raritate – „Epic”. Acesta mărește scorul maxim al uneltei, în timp ce „întregul sistem de viteze al uneltelor” sunt echilibrate pentru a se ajusta.

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte