Asrock

Editorul jocului For Honor, Ubisoft, va lansa un closed multiplayer beta pentru acesta în perioada 22-26 ianuarie, a anunțat compania în cursul zilei de azi.

Spre deosebire de multe beta-uri, acum nu este cazul unui beta exclusiv consolelor. For Honor closed beta se va desfășura în intervalul menționat mai sus, pe PS4, Xbox One și PC, totuși Ubisoft nu a dezvăluit și orele la care va începe și se va încheia. Toți cei interesați aveți ocazia să vă înscrie pentru acces la beta pe site-ul jocului.

În această perioadă, jucătorii vor avea șansa să încerce „War of the Factions”, un mod în care jucătorii aleg un anume trib drept care vor juca. For Honor are trei facțiuni: Knights, Samurai și Vikings. Jocul va înregistra întreaga activitatea tuturor jucătorilor de pe toate platformele, iar facțiunea câștigătoare se va alege cu premii în plus, pe lângă cele standard primite de celelalte facțiuni. (Toate premiile dobândite în beta vor fi transferate jocului full pentru cei care îl cumpără.)

For Honor, care va include o campanie cu povestea pe lângă acțiunea din multiplayer pe care jucătorii o vor putea încerca în beta, se va lansa în 14 februarie. Pentru mai multe detalii, urmărește noul trailer de mai sus.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte