Un nou update pentru For Honor, jocul cu lupte medievale cu săbii adus de Ubisoft, a aterizat astăzi pe PlayStation 4, Xbox One și pe PC, un update care reintroduce o hartă și care ajustează valorile de venit pentru Steel.

În primul rând, update-ul adaugă harta River Fort, care a fost eliminată din joc în trecut. Ubisoft a afirmat că va readuce harta High Fort cât mai curând posibil dacă totul va merge bine cu River Fort.

for

Cât despre schimbările legate de Steel, sistemul de valută adoptă noi rate. Iată mai jos o listă cu ce s-a schimbat mai exact, conform Ubisoft:

  • Tot venitul de Steel din meciuri a fost crescut cu 25%
  • Întreg venitul de Steel de la Daily Orders a fost crescut cu 33%
  • Steel recompensat de la Community Orders  a fost crescut de la 500 la 1000 ori la 2000.

Update-ul pentru For Honor de azi ne mai aduce și noi opțiuni de customizare pentru eroi, incluzând ținutele Battlefield Chic pentru cavaleri, costumele Death Ravens pentru vikingi și Death Blossoms pentru samurai.

În final, acest update pentru For Honor aduce un pachet de compensație pentru jucători din cauza căderii serverelor care a avut loc în data de 28 martie. Întreaga populație de jucători primește Champion Status pentru trei zile și va îndrepta problema în curând.

Într-o postare de pe blog, producătorul Stephane Cardin a explicat că Ubisoft încă are multă treabă de făcut ca să îmbunătățească stabilitatea jocului său, For Honor.

„Prioritatea noastră de top la momentul de față este să stabilizăm experiența de gaming”, a afirmat Cardin.
„Inginerii noștri cei mai capabili au lucrat din greu să rezolve problemele cauzate matchmakingului și conexiunii încă de la lansare. Mai presus de asta, noi lucrăm la crearea unei balanțe între eroii din joc, aducând înapoi hărți care au fost retrase și ne asigurăm că noul conținut adus jocului este ușor accesibil. Aceste hărți erau cele care aveau cea mai mare rată de desincronizare și am dorit să le reintroducem progresiv în urma testelor realizate de noi. Că tot eram la subiect, suntem bucuroși să aducem înapoi River Fort azi și sperăm să reintroducem și High Fort cât mai curând.”

Poți citi întreaga postare de pe bloc chiar aici.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte