Un nou joc apărut pe Steam în Acces Timpuriu este Hooligan Fighters, creat de Crazy Rocks Studios. Acesta este un multiplayer online, care are ca temă luptele între suporterii echipelor de fotbal, cunoscuți cu numele de huligani. Jocul a fost anunțat cu surle și trâmbițe și promite a fi unul care va avea o popularitate mare pe Steam, iar din acest motiv am decis să-l încercăm și noi. Din păcate, experiența noastră cu acest joc, prezentată și pe stream, nu a fost una foarte plăcută, din motive tehnice în principal.

ss_d217245c058a31922f7cf84aedeffef6175b9548

Hooligan Fighters este un joc de lupte corp la corp între facțiuni de golani. La început trebuie să-ți creezi un personaj, similar cu jocurile RPG, să alegi o înfățișare, haine și așa mai departe, iar apoi ai posibilitatea să intri în joc. Noi am încercat să îl jucăm în doi jucători, însă unul nu s-a putut conecta la server nici după 20 de minute de încercări repetate. Astfel de probleme am văzut că sunt destul de frecvente, raportate de comunitate, iar pe viitor sperăm că se vor rezolva.

Odată intrat în joc ești introdus în niște arene unde trebuie să te alături unei echipe și să te lupți cu adversarii. Se formează practic două echipe adverse, dar din cauză că fiecare și-a personalizat înfățișarea, singura modalitate de a afla cine sunt prietenii și cine sun tadversarii este să pui mouse-ul pe ei și să vezi cu ce culoare le sunt scrise numele. Poți lua obiecte de pe jos și arunca în adversari, poți culege bâte sau pietre, sau scaune ca să le folosești ca și arme, însă totul este destul de haotic.

ss_ac946cb37b00be942e9cc270018ffa7c52f5a6c9

Controlul este greoi, iar lupta este dusă la pură întâmplare. Fiecare luptă durează aproximativ 10 minute, iar echipele pot fi formate din până la 10 jucători fiecare. Arenele disponibile acum sunt destul de puține și mici, față de cum mă așteptam. poți să te bați pe un stadion, pe un teren care pare a fi într-un oraș mai mic sau într-un fel de hangar închis. Există două moduri de joc, Skirmish, care se joacă pe runde și Conquest, care nu am reușit să-l jucăm, din păcate. După fiecare luptă, jucătorii pot debloca anumite abilități, dar producătorii au implementat și o modalitate de a plăti bani reali și a accelera dezvoltarea personajelor. Acest lucru mi se pare o adevărată prostie și cred că va duce la decesul prematur al jocului.

ss_b53cab292fe9a4e070e8384556c7bed8cb1ce6a3

Grafica este destul de slabă și ea, motorul grafic fiind unul vechi și probabil va rămâne la fel și când jocul va fi finalizat. Printre elementele care se anunță a fi introduse în joc se numără posibilitatea de a crea echipe (clanuri), mod de joc cooperativ, dar și un fel de jackpot care îți permite să câștigi ceva iteme.

ss_fa7e6ecb07c8511df3d7b9d5309e5fe4620cbdfb

Personal, eu am fost profund dezamăgit de joc, mă așteptam la mai mult, dar sunt dispus să-i mai acord o șansă, atunci când va fi terminat. Nu vă pot recomanda să-l cumpărați în această fază de dezvoltare, din păcate.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte