Hue, produs de Fiddlesticks și distribuit de Curve este un joc foarte colorat de tip puzzle care se va lansa pe 30 august pe PlayStation 4, Xbox One și PC, cu o versiune pentru Vita ce va fi lansată în septembrie. E un titlu care pe o premiză simplă construiește o aventură de tip puzzle cum nu există la altcineva, cu stil, farmec și rafinament. Hue, caracterul principal, trăiește într-o lume alb-negru dar descoperind noi culori el poate manipula lumea jocului în moduri sofisticate. Prin transformarea culorii de fundal a lumii, el poate muta obiecte, debloca alte zone și interacționa cu alte aspecte ale mediului înconjurător. O lume a posibilităților așteaptă persoana entuziasmată care poate schimba culorile.

hue 1

Lumea din Hue este departe de alb-negru, totuși, toată lumea din această lume o vede în nuanțe de gri. Într-o călătorie pentru a rezolva dispariția mamei sale, diferite caractere pun împreună bucățele din poveste, Hue obținând și abilitatea de a vedea și schimba culorile. Pe măsură ce fundalul își schimbă nuanța, obstacolele alunecă între realități.

hue 2

Hue începe cu o percepție limitată de culoare, dar, în timp ce descoperă împrejurimile în dispariția mamei sale, el este capabil să manipuleze lumea jocului în moduri din ce în ce mai sofisticate. Pe parcursul călătoriei, Hue se va întâlni cu multe personaje pline de imaginație într-o lume plină de puzzle-uri geniale și inventive și un sentiment de uimire.

hue 3

Gameplay

Încă din primele secunde vei observa un personaj pe care o să-l plimbi pe un culoar fără să știi ce se va petrece în viitorul apropiat. Totul este alb-negru și sumbru, fiind greu de observat, în unele momente, drumul pe care mergi sau treptele pe care trebuie să sari. Pe parcurs ce te plimbi pe hartă în căutarea de răspunsuri pentru dispariția mamei sale, Hue se întâlnește cu diferite personaje care îi oferă răspunsuri și uneori găsește culori cu care poate schimba fundalul hărții. Pe parcurs ce avansează în „inima” hărții, Hue întâmpină foarte multe capcane de care va trece prin schimbarea culorii de fundal și tot așa descoperă diferite indicii sau bonusuri. Mi-a plăcut mult ideea acestui joc, e foarte simplu de învățat dar uneori acele puzzle-uri o să vă dea de furcă.

hue 4

Grafică și sunet

Jocul este foarte plăcut vizual, în special când culoarea de fundal există. Și principala atracție a jocului, schimbul de culori este foarte diversificat, incluzând 8 nuanțe diferite, pentru 8 lumi diferite unde complexitatea jocului crește și puteți găsi indicii pentru fiecare culoare. Sunetul este foarte potrivit jocului, de la fundalul sonor până la vocile dialogurilor, toate sunt în ton cu starea creată de joc.

hue 5

Hue va fi lansat pe 30 august la prețul de 14.99 euro și este posibil să existe anumite reduceri.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte