Reducerile de pe Steam tind să ia atenție, pentru că sunt în general mari și pentru un gamer de PC este o laudă să ai o colecție cât mai mare. Magazinul Humble (Humble Store) are o reducere de Black Friday pe cont propriu și sunt niște reduceri bune.

De exemplu, Skyrim Legendary Edition este redus 75% din preț, fiind doar 10$ (aproximativ 42 RON); Jocul Dying Light este redus 66% fiind 20$ (aproximativ 84 RON), iar jocul Wolfenstein: The New Order este doar 9$ (aproximativ 38 de lei), având o reducere de 85% din prețul normal.

Jocurile Evil Within și Hyperdimension Neptunia Rebirth este redus 80% fiind doar 6$ (aproximativ 25 RON).

Black Ops 3 este și acesta pe lista, fiind redus cu doar 17%,care îl aduce la 50$ (aproximativ 210 RON).

Unele dintre reduceri sunt doar pentru o zi, iar altele pentru tot weekendul, dar s-ar putea să fie și alte jocuri incluse în această reducere. Multe din acestea sunt la fel ca și pe Steam și vei primi după ce cumperi un CD Key de Steam, iar 10% din vânzări se vor dona la o asociație de caritate, iar dacă tot vei plăti același preț de ce să nu ajuți o asociație de caritate?

În concluzie, dacă doriți să achiziționați jocuri ieftine și să ajutați în același timp o asociație de caritate, puteți cumpăra de pe site-ul humblebundle.com

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte