Enermax Starryfort SF30

Valve și Lionsgate au format un parteneriat sub care Lionsgate va oferi licențalui Steam pentru mai mult de 100 de filme pe platforma de distribuție digitală Valve. Parteneriatul, a fost anunțat luni dimineață, și include toate titlurile din „Hunger Games”, „Twilight”, „Saw” și franciza „Divergente”. Filmele „Hunger Games” au avut încasări de 2.9 miliarde $ în întreaga lume, în timp ce cele cinci titluri „Twilight”, au totalizat 3,3 miliarde de $.

Lionsgate eliberează aproximativ 15 de filme pe an, iar companiile intenționează să adauge mai multe titluri pentru ca parteneriatul să se extindă la nivel mondial.

Hunger Games

„Suntem încântați de parteneriatul cu Steam, un lider în spațiul de divertisment digital și jocuri video, ca parte a angajamentului nostru de a rămâne în top în furnizarea de conținut pentru publicul online din întreaga lume”, a declarat președintele Lionsgate de televiziune din întreaga lume & distribuție digitală Jim Packer. „Cu peste 125 de milioane de utilizatori, Steam reprezintă o oportunitate unică și interesantă pentru a extinde afacerea noastră de distribuție la nivel mondial.” Momentan această opțiune este disponibilă doar în Statele Unite și prețurile pentru închiriat sunt cuprinse între  3,99 $ și 4,99 $. Și partea rea este că ai 30 de zile pentru a începe să te uiți la film, dar când ai dat play trebuie să vezi filmele în 48, există un cronometru, iar peste 48 de ore de când ai dat play, jocul dispare din library .

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte