Enermax Squa RGB

Săptămâna aceasta dezvoltatorul jocului Dota 2, Valve, a introdus cel mai recent eveniment în joc și programul evenimentului împreună cu Winter 2016 Battle Pass. Înlocuind Dota Asia Championship Compendium al anului precedent, Winter 2016 Battle Pass include un „Compendium” – un program interactiv din joc cu informații despre jucători și campionat – pentru Shanghai Major care are să ajungă, dar introduce de asemenea o nouă serie de misiuni pe timp limitat pentru a fi îndeplinite de jucători.

The Winter Battle Pass aduce un nou sistem „Path” (cale) în Dota 2, cu „copaci de provocare” specifici rolurilor diferite ale jocului. Jucătorii „support” pot urma „Calea Gardianului”, care implică provocări referitoare la apărare, tămăduire, incapabilizarea inamicilor și așa mai departe. Între timp jucătorii cu rolul „carry” pot alege să urmeze „Calea Călăului”, care are obiective și provocări legate de a omorî alți inamici de îndeplinit. Fiecare „cale” oferă un set specific de eroi pentru îndeplinire și dacă comunitatea poate îndeplini destule dintre aceste provocări, noi stiluri pot fi deblocate pentru aceste seturi.

Dota 2

Un nou sistem de pariuri a fost implementat, lăsând jucătorii să parieze până la 1000 de jetoane pe meciurile lor într-o săptămână pentru a-și crește nivelul Battle Pass-ului, care aduce premii adiționale. Jucătorii au de asemenea posibilitatea de a-și da jetoane unii altora drept bacșiș la sfârșitul meciurilor – inclusiv oponenții. Voi decideți dacă asta asta înseamnă recompensarea sportivității bune sau doar aruncarea de bani către niște inamici învinși.

Acest eveniment va continua prin „sezonul iernii” al Dota 2, care pare că se va încheia odată cu Shanghai Major în luna martie. Battle Pass-ul poate fi achiziționat la prețul de 7.99$. Pentru cei care nu sunt prea familiarizați cu evenimentele ca Winter 2016 Battle Pass, acestea sunt destul de similare cu operațiunile din Counter-Strike: Global Offensive, cea mai recentă fiind Operation BloodHound.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte