Asrock

Activison tocmai ce a lansat primul set de screenshoturi oficiale din Call of Duty: WWII și trebuie să recunosc că arată ca titlul Call of Duty curajos pe care toți îl așteptam de ceva vreme.

wwii

wwii

wwii

După doi ani în producție, Sledgehammer Games livrează o experiență personală dură plasată în timpul celui mai mare conflict din istorie unei generații noi de gaming în Call of Duty: WWII. Joacă-te în povestea unor bărbați obișnuiți ce au devenit soldați în prima divizie de infanterie în timp ce aceștia luptă ca să-și apere libertatea în fața tiraniei. Call of Duty: WWII aduce o luptă terestră cu ritm alert prin locații iconice ale Teatrului european.

De asemenea, a mai fost anunțat și un zombie mode:

„Experiența definitorie de ultimă generație al celui de Al Doilea Război Mondial va mai aduce și zombi naziști, un mod co-op complet nou cu o poveste separată plasată în Al Doilea Rzăboi Mondial care este plină de acțiune neașteptată și de adrenalină. Așteaptă noi informații despre multiplayer la E3 și mai târziu despre experiența cooperativă Nazi Zombies.”

În alte știri, se pare că Call of Duty a luat câteva lecții de la Battlefield deoarece a anunțat că va avea peste 40 de hărți multiplayer.

Până acum nu este multă informație legată de lansare, așa că fanii vor trebui să aștepte până la E3 2017 pentru a afla mai multe despre viitorul titlu CoD.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte