Enermax Squa RGB

Jucătorii au trișat la FPS-uri pentru mulți ani, printre care și la CS:GO, iar acum se întoarce roata.
Jucătorul de CounterStrike: Global Offensive a înșelat peste 3.000 dintre acești trișori în a descărca anumite hack-uri false și ingenioase pentru a li se acorda interziceri permanente asupra jocului.

AndroidL a creat programe care puteau fi descărcate gratis și care pretindeau că includ o varietate de hack-uri: aimbot, bunnyhop și wallhack pentru a fi folosite în first-person shoterul competitiv și popular de la Valve.

Dar fără știința celor care descărcau hack-ul, AndroidL a adăugat printre caracteristicile acestuia unele care asigurau un ban Valve Anti-Cheat (VAC). Programul schimba unghiurile de vedere din perspectiva jucătorului, aducându-le până la un punct care era imposibil de atins fără ajutorul hack-urilor. Iată un exemplu:

CS:GO

De asemenea, hack-ul le dădea constant jucătorilor viață infinită, cât și muniție infinită.
„Muniția și viața infinită erau doar o altă cale de a mă asigura că utilizatorul va fi prins”, a explicat AndoridL într-o postare de pe Reddit.

„Lucrurile ca viața/muniția erau toate legate de server, deci editarea acestora nu va face nimic, dar VAC va observa că încerci să le schimbi și îți va da o interzicere permanentă pentru asta.”

În cursul unei singure săptămâni, AndroidL a lansat trei hack-uri. Primele două se bazau pe un cronometru care declanșa caracteristicile, iar VAC te va detecta doar după o anumită perioadă de timp, de exemplu la ora 10 p.m. după ziua lansării. Al 3-lea declanșa un VAC ban chiar când utilizatorul pornea programul și intra pe un server.

CS:GO

Cel de al 3-lea hack al lui AndroidL a fost descărcat de peste 3.000 de ori, făcându-l numărul 1 pe unul dintre mai populare forumuri de hack-uri. În total, hack-urile false pentru CS:GO ale lui AndroidL au fost descărcate de peste 5.500 de ori.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte