Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Seria finală de jocuri oferite cu abonamentul PlayStation Plus din acest an include Darksiders 2: Deathinitive Edition și cel mai important, Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends. Probabil că e un mod mai puțin captivant de a încheia anul, care a fost și el mai puțin interesant la capitolul lansărilor de jocuri.

Darksiders 2 și Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends sunt disponibile pentru abonații PlayStation Plus care doresc să le descarce. Darksiders 2: Deathinitive Edition este un remaster al originalului din 2012; Deathinitive Edition a fost lansat pe PS4 și Xbox One în 2015. Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends are un stil de joc similar cu Smash Bros., unde patru jucători se iau la bătaie drept protagonistul Po și restul animalelor vorbărețe pe care le iubești din franciza Kung Fu Panda.

Pe PlayStation 3, abonații PS Plus primesc acces gratuit la Syberia Collection și Xblaze Lost: Memories, un roman vizual bazat pe seria BlazBlue de la Arc System Works. Posesorii de console PlayStation Vita au acces aventura în stilul lui Metroidvania, Forma.8 (care e și compatibil cu PS4) și jocul de acțiune top-down Wanted Corp.

Pe lângă toate acestea, abonații mai pot descărca Until Dawn: Rush of Blood pentru PlayStation VR în această lună (până în 2 ianuarie, de fapt).

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte