Mai jos am pregătit o listă care conține datele marilor lansărilor de jocuri ce vor avea loc pe parcursul lunii aprilie. În caz că ai ratat lista care cuprindea lansările jocurilor din luna martie, iat-o aici.
Este de menționat că lista de mai jos este alcătuită numai din titluri de jocuri mari care au primit o dată concretă de lansare luna aceasta. Unele jocuri au fost anunțate pentru luna aprilie, totuși nu a fost comunicată și ziua.

4 APRILIE

Persona 5 (PlayStation 3 și PlayStation 4) – Persona 5 conține multe subiecte și concepte care coincid cu jocurile precedente din seria japoneză de role-playing, dar trebuie să fi jucat vreunul din ele ca să înțelegi povestea. Jocurile seriei Persona au fost până acum foarte apreciate de fani și critici, iar așteptările sunt mari pentru noul titlu.

7 APRILIE:

aprilie

Bulletstorm: Full Clip Edition (PlayStation 4, Windows PC, Xbox One) – Remasterul titlului Bulletstorm apărut în 2011 este dezvoltat de People Can Fly, care în luna iunie a anului 2015 s-a separat de Epic Games ca să devină un studio cu totul independent. Versiunea de precomandă va include Duke Nukem’s Bulletstorm Tour și îți permite să joci prin toată campania drept Duke Nukem, al cărui voce e dată de Jon St. John. În plus, vei putea să omori inamicii în rezoluție 4K pe versiuniel de PS4 Pro și PC.

11 APRILIE:

aprilie

Yooka-Laylee (Linux, macOS, PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – „Yooka-Laylee este o scrisoare de dragoste către cele mai prețioase amintiri ale tale cu N64”. Dezvoltatorul Playtonic este alcătuit din mulți membrii ai fostului Rare Studios din timpul lui Nintendo 64, dar ne asigură că jocul nu va fi o copie a creației anterioare. Versiunea de Wii U a fost anulată dar e sigur că o versiune de Nintendo Switch își va face apariția prin 2017.

18 APRILIE:

aprilie

Full Throttle Remastered (PlayStation 4, PlayStation Vita și Windows PC) – Acest trailer ne oferă o privire scurtă la Full Throttle-ul remasterizat, care va cuprinde artwork 3D desenat de mână la rezoluție înaltă, cu sonor și muzică îmbunutățite. Full Throttle Remastered va permite jucătorilor să aleagă între modurile clasice și cele remasterizate, având abilitatea să schimbe între ele sonorul, grafica și UI-ul.

25 APRILIE:

aprilie

Dragon Quest Heroes 2 (PlayStation 4 și Windows PC) – RPG-ul de acțiune va include singleplayer și multiplayer co-op în lumea din Dragon Quest, unde eroii vor fi copleșiți de valurile de monștri. Dragon Quest Heroes 2 va avea patru personaje jucabile noi, cât și unele care se numără printre favoritele fanilor. Originalul Dragon Quest Heroes a fost un succes suprinzător când a fost lansat în 2015.

aprilie

Outlast 2 (PlayStation 4, Steam PC și Xbox One) – În Outlast 2, motivul de la suprafață este găsirea soției tale. Cu siguranță este despre descoperirea misterului întunecat din deșertul Arizonei. Mai este și despre rămasul în viață deoarece această fermă din Iad nu este abandonată. Dar mai presus de toate, la fel ca și predecesorul său, Outlast 2 este despre supraviețuitul în timp ce ești înfricoșat.

aprilie

Sniper: Ghost Warrior 3 (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Sniper: Ghost Warrior 3 este plasat într-o Georgia distrusă de război, unde jucătorul are misiunea să neutralizeze baze inamice, într-un mod tăcut în mare parte, dar și să declanșeze lupte crâncene pline de focuri de arme când e necesar. Acest video de 10 minute arată una din primele misiuni, unde personajul principal Jonathan North încearcă să salveze un grup de aliați care își sapă propriile morminte sub supravegherea unor oameni înarmați.

aprilie

Syberia 3 (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Syberia 3, a treia apariție în seria jocurilor steampunk de aventură create de Microïds, îl aduce înapoi pe Benoît Sokal, scriitorul primelor două jocuri. Seria jocurilor Syberia a debutat cu lansarea originalului Syberia pe PC în 2002, care primit continuarea Syberia 2, în 2004. Ambele titluri au fost lansate ulterior pe PlayStation 2 și Xbox. Jocul narează povestea aventurilor avocatului american Kate Walker. Ea călătorește într-un sat dintr-o regiune muntoasă a Franței ca să supravegheze cumpărarea unei fabrici de jucării, dar misiunea ei de a găsi proprietarul de drept o poartă pe aceasta prin Europa centrală și estică, în final ajungând în Syberia, Rusia. O portare a versiunii jocului este programată pentru lansare pe Nintendo Switch cândva în 2017.

28 APRILIE:

aprilie

Little Nightmares (PlayStation 4, Windows PC and Xbox One) – Little Nightmares este dezvoltat de către echipa de la Tarsier Studios, un dezvoltator suedez cunoscut pentru munca sa la jocuri ca cele din seria Little Big Planet deținută de Sony. Jocul este un puzzle-stealth plattformer care a întors multe priviri la Tokyo Game Show. Aruncă o privire la câteva minute de gameplay în acest video.

aprilie

Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch) – Versiunea deluxe a jocului care a fost în trecut disponibil exclusiv pe Wii U, va veni cu noi personaje, obiecte, moduri de a-l juca și un Battle Mode restructurat și îmbunătățit.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte