Aici găsești lista cu lansările mai mari de jocuri pentru luna martie a anului 2016. Dacă ai ratat lista jocurilor apărute în februarie, o poți găsi chiar aici.

Este de menționat că această listă este dedicată jocurilor care au data lansării anunțată deja. Există alte jocuri care vor apărea în luna martie dar care nu au stabilită o dată exactă a lansării încă.

 

1 MARTIE

lista

Heavy Rain, (PlayStation 4) – De la relansarea Beyond: Two Souls din noiembrie pe PlayStation 4, am așteptat cu răbdare relansarea predecesorului său Heavy Rain pentru oportunitatea de „a apăsa X pentru Jason” la o rezoluție mai mare.

 

3 MARTIE

Black Desert Online, (Windows PC) – Dacă videoclipul de mai sus nu ți-a captat atenția masivului joc role-play multiplayer, nu știu ce o va face.

 

4 MARTIE

WiiU_ZeldaTPHD_scrn_08.0.0

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, (Wii U) – Elful preferat al tuturor, Zelda, se întoarce cu o refacere a aventurii sale din 2006 și include o varietate de caracteristici noi.

 

8 MARTIE

lista

Tom Clancy’s The Division, (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Peste 6 milioane de jucători au luat parte în open beta pentru third-person shooter-ul open-world de la Ubisoft. Iată părerile noastre despre joc aici.

 

11 MARTIE

lista

Hitman, (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – După anularea precomenzilor și amânarea datei de lansare, noul joc din seria Hitman va fi însfârșit lansat luna aceasta.

 

15 MARTIE

lista

EA Sports UFC 2, (PlayStation 4 și Xbox One) – Cea mai recentă apariție în seria UFC face datul picioarelor în cap mai ușor cu noul Knockout Mode.

 

lista

Pokkén Tournament, (Wii U) – Vorbind de datul picioarelor în cap, privește cum Shadow Mewtwo îi aranjează fața lui Lucario în acest gameplay.

 

lista

MLB 16: The Show, (PlayStation 3 și PlayStation 4) – Îmbunătățirile în modul career „Road to the Show” sunt aduse pentru a da jucătorului mai mult control în timpul unei situații cheie. Va avea de asemenea un meniu restructurat pentru a-ți face experiența mai ușoară.

Tu ce abia aștepți să joci luna asta? Ne-a scăpat cumva ceva ce merită prezentat în această listă?

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte