Am realizat o listă cu jocurile mai puțin populare lansate în 2016.

Care sunt cele mai bune jocuri viitoare pentru PC? Speranță, anticipare, agonie și euforie – este ciclul nesfârșit de emoții prin care trec jucătorii în timpul programului anual de eliberare a jocurilor pentru PC. An după an, jocuri pentru Steam sau pentru alte platforme, sunt produse în diferite grade de calitate, care nu ai cum să ști cât de bune vor fi jocurile până la lansare. Capodoperele sunt eliberate alături de dezastre totale, francizele se nasc în timp ce altele se diminuează și ocazional un joc se ridică la așteptările noastre. Iată o listă cu jocurile mai puțin populare lansate în 2016:

The Flame in the Flood

The Flame in the Flood este un joc de supraviețuire ce vă pune în rolul unui cercetaș ce se aventurează pe un râu înșelător în căutare de resurse. Cel ce îl însoțește pe tânărul aventurier îndrăzneț este cainele său credincios Aesop. Jocul momentan este în beta, dar pe 24 februarie va avea lansarea oficială.

Sheltered

Supraviețuitori disperați, mutanți, consumabile limitate și misiunea de a supraviețui, acestea sunt aspectele bine conturate din Sheltered. Accentul este pus pe efectele sociale ale unei reacții nucleare asupra unei familii. Jocul se bazează pe ideea: ,,Ucide sau vei fi ucis”. Jocul momentan este în beta, se știe decât că va avea lansarea oficială în 2016, dar nu se știe data exactă.

The Banner Saga 2

Banner Saga 2, este un RPG strategic, dezvoltatorul Stoice va continua povestea și istoria din Banner Saga cu animația 2D uimitoare, un sistem unic de lupte tactice și o serie de personaje de neuitat.

Total War: Warhammer

Ca și în restul jocurilor din serie este vorba despre războaie și campanii istorice. Aceste jocuri sunt o combinație de strategii și bătălii tactice în timp real. Jocul va fi lansat pe 28 aprilie.

Lego Star Wars: The Force Awakens

LEGO Star Wars The Force Awakens va fi un joc de acțiune, cu o interfață intuitivă, dedicat copiilor de toate vârstele. Jocul va prezenta povestea filmului recent lansat, dar și un prolog care prezintă legătura dintre Return of the Jedi și producția din 2015. Va fi lansat pe 28 iunie.

We Happy Few

We Happy Few este un joc în care tu ești supărat în permanență și în care te ascunzi sau te lupți cu oamenii fericiți care vor sa te omoare pentru ca ești trist. Povestea se învârte undeva după al Doilea Razboi Mondial, când oamenii au început să se drogheze cu Fericire, nemaiținând cont că mor de foame sau că se prăbușește orașul peste ei. Doar tu ești ăla normal și realist care simte nevoia să fie trist. Jocul va fi lansat în iunie.

Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance este un RPG cu o acțiune setată în 1403 în epoca medievală, lumea din joc va fi open world, armurile și armele sunt foarte bine realizate cu un aspect istoric, iar jocul va folosi motorul grafic CryEngine 3. Va fi lansat în vară.

Yooka-Laylee

Eroii Yooka (cel verde) și Laylee (liliacul sarcastic cu nasul mare), au fost creați de către același artist care a creat Donkey Kong și eroii legendari N64 Banjo și Kazooie .
Folosind un arsenal de mișcări speciale, cum ar fi Yooka- limba graifer și Laylee- explozia tactică , jucătorii vor explora superbele lumi 3D.

Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin din 2014 a fost unul dintre cele mai bune RPG-uri clasice realizate în ultimii ani, care a avut: farmec, profunzime și provocări. Cel din 2016 va avea: povești noi de origine și un sistem de crafting modernizat. Jocul va fi lansat în decembrie.

Star Citizen

Poți alege dintre diferitele munci pe care le poți face, precum contrabanda, pirateria, vânător de recompense sau comerciant. Intra într-o lume unde efectele vizuale sunt de înaltă calitate, o lume virtuală ce este masivă și foarte detaliată, cu o poveste sofisticată și lupte spațiale ce-ți vor tăia răsuflarea.

Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera ţinteşte să menţină un standard extrem de ridicat la capitolul poveste, Colin McComb şi Monte Cook, doi dintre scriitorii care au lucrat la Planescape fiind implicaţi în proiect. Ne putem aştepta la dialoguri filozofice, extrem de complexe, la o lume fantasy SF inspirată de universul tabletop Numenera şi la elemente inovative, ce ies din tiparele RPG-urilor clasice.

Atlas Reactor

Configurarea permite tot felul de strategii complicate. De asemenea, capacitatea de a efectua o evitare în loc de un atac înseamnă că orice mișcare poate fi contracarată – cu condiția ca jucătorul să fie capabil să citească adversarul său. Jocul are o distribuție de eroi care au fiecare propriile lor abilități și punctele lor slabe.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte