Asrock

Este oare ciudat faptul că până în prezent nu a existat un controller oficial pentru Nintendo Switch care să conțină o mufă jack pentru căști? Păi acum nu mai contează pentru că a apărut controllerul Faceoff Deluxe+ Audio cu cablu.

Până acum nu s-a simțit așa mult nevoia unui controller cu mufă jack deoarece consola în sine are o mufă de acest fel, iar ea e ușor de accesat. Cu toate acestea, acum există opțiunea de a introduce căștile în controllerul cu care te joci, ceea ce e mult mai convenabil. Noul controller vine cu mufa jack amplasată la fundul acestuia, exact unde trebuie.

switch

Dispunerea butoanelor de pe el, e în esență la fel ca cea de pe controllerul Switch Pro, dar butoanele plus și minus au fost inversate cu cele home și view. Mai există și un buton funcțional încorporat în noul controller: prin apăsarea lui, d-pad-ul controlează volumul, iar prin dubla apăsare se oprește microfonul în jocurile care au suport Vivox.

Pe spate, controllerul mai are o pereche de butoane porgamabile pentru orice alt buton de pe el.

Noul Faceoff Deluxe+ Audio este acum disponibil pe Amazon la 24,99$ și poate fi comandat în roșu, negru, albastru și mov, având fețe care pot fi schimbate.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte