Asrock

Intel Extreme Masters a anunțat toate cele șase echipe de jucători profesioniști care se vor întrece la IEM Sydney 2017 în campionatul de Counter-Strike: Global Offensive din luna mai, care va avea loc în Sydney, Australia.

Echipele sunt următoarele: Astralis, Optic Gaming, SK Gaming, Faze Clan și North. Împreună acestea au câștigat peste 3,8 milioane de dolari din turnee de CS:GO de-alungul anilor, iar Astralis se află pe primul loc cu 1,4 milioane, conform spuselor organizatorilor dintr-un comunicat de presă.

IEM Masters Sydney constituie începutul sezonului 12 al turului global IEM. Alte opriri anul acesta au avut loc în China, Coreea de Sud și Polonia.

Evenimentul din Sydney va avea loc din 6 până în 7 mai la Qudos Bank Arena. Suma din care vor fi împărțite premiile este de aproximativ 2 milioane de dolari, făcând acest eveniment cel mai mare turneu de gaming profesionist din Australia.

Meciurile de semifinală din 6 mai vor fi best of 3, cu finala din 7 mai operând într-un format best of 5. Stadiul pe grupe va avea loc în săptămâna de dinainte ca să se determine care echipă va merge mai departe.

Există defapt opt echipe care vor concur în eveniment, meciurile de calificări fiind ținute pe 9 aprilie pentru ca echipele locale să dobândească un loc ca să concureze împotriva echipelor pro. Un câștigător va ieși din Australia/Noua Zeelandă și China.

Poți participa în persoană la IEM Masters Sydney 2017 sau să vizionezi online evenimentul. Biletele de o singură zi pentru sâmbătă au prețul de 59$ AUD, iar cele pentru ziua finalei de duminică sunt la 89$ AUD. Între timp, biletele de două zile încep la 119$ AUD.

Echipele concurente la IEM Masters Sydney 2017 (cu veniturile din CS:GO):

  • Renegades ($183,878)
  • Astralis ($1,421,785)
  • Optic Gaming ($844,200)
  • SK Gaming ($1,172,813)
  • Faze Clan ($386,599)
  • North ($578,000)

Pentru mai multe detalii despre turneul IEM Masters Sydney 2017, poți vizita site-ul evenimentului aici.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte