Register
Or


A password will be e-mailed to you.

La o conferință GameStop din Nashville, Tennesse, sunt șanse ca jucătorii să fi primit o privire timpurie la noul conținut neanunțat pentru jocul de la Respawn Entertainment, Apex Legends. Printre surprize se numără noul erou, noua armă și conținut de Halloween.

Aceste imagini au apărut pe Reddit și arată o prezentare despre următoarele apariții din Apex Legends.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cryto, noua legendă, are un aspect mai obișnuit în comparație cu Caustic sau Octane. Nu poartă măști și nici nu are membre prostetice, în schimb are o jachetă care aduce a protagonistul din Cyberpunk 2077.

Acum că avem o imagine mai întreagă cu personajul, este posibil să îl fi văzut pentru prima oară la începutul trailerului pentru sezonul 2, fiind cel care operează un program pe un computer.

Dataminerii au găsit în trecut informații despre Crypto, făcând ca aceste imagini să fie mai credibile. That1MiningGuy, un youtuber care a minat date anterior din Apex, explică în videoul de mai jos ce abilități Crypto ar putea avea. Acestea s-ar numi Aerial Drone (tacticală), Neuro Link (pasivă), Weapon Drone EMP (ultimată).

Informațiile minate se pot schimba întotdeauna înainte de lansare, așa odată cu apariția lui Crypto în joc, s-ar putea să vedem alte abilități.

Noua armă intitulată „Charge Rifle” apare în câteva screenshot-uri din prezentare, dar e greu de spus cum se va purta înainte de a vedea gameplay cu ea.

În luna octombrie se sărbătorește Halloweenul și se pare că vom primi un skin pe Gibraltar. Este o practică destul de des întâlnită ca de Halloween jocurile online să introducă skinuri cu tema sărbătorii. Este probabil să primim și alți eroi din joc costumați similar.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte