Immortal Redneck Review
Gameplay8.9
Grafică7.5
Sunet8
8.1Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
9.2

Immortal Redneck este un FPS indie bazat în Egipt cu elemente rouge-lite, creat și adus pe Steam de către Crema. Eu unul m-am distrat cu el pe durata gameplayului, așa că haideți să vedem ce are de oferit.

GAMEPLAY

Immortal Redneck este acel tip de first-person shooter „old school” pe care îl știe toată lumea. Mecanicile de tras și de mișcare sunt destul de simple și ușor de înțeles, acestea fiind asemănătoare cu cele din Source Engine.

Joci drept un „redneck” care a ajuns în deșertul din Egipt și a fost transformat într-o mumie de către niște ființe neobișnuite. Obiectivul tău e să ajungi la vârful celor trei piramide, iar ca să faci asta trebuie să învingi o droaie de monștri, insecte uriașe, demoni și boși – toți fiind împrăștiați prin nivelele și camerele fiecărei piramide. În esență, gameplayul este în stilul arcade deoarece de fiecare dată când mori în piramidă, progresul se resetează și rămâi cu banii adunați.

Chiar dacă ești nevoit să o iei de la început atunci când mori pe parcurs, eu m-am distrat mult jucând Immortal Redneck. Atunci când reîncepi ai ocazia să devii tot mai bun la joc. Toate camerele piramidelor sunt generate la întâmplare pe măsură ce joci ca să nu devină repetitiv pentru jucător.

Jocul are inamici destul de variați ca și aspect, dar și ca puteri. Iar ca să omori zecile de monștri, jocul oferă peste 50 de arme diferite care variază de la pistoale și shotgunuri, la mănuși magice și aruncătoare de cartofi explozivi. Armele sunt găsite prin nivele și poți căra câte trei odată. În plus, pe lângă monede, HP și muniție, monștrii omorâți aruncă pergamente ce dau jucătorului diferite puteri sau bonusuri pe parcursul acelei runde.
Banii sunt folosiți la deblocarea anumitor abilități și însușiri pentru personajul tău prin intermediul vânzătorului și prin Skill Tree.

Designul nivelelor este suprinzător de bun, având în vedere că totul este generat pe măsură ce avansezi, făcând ca fiecare tură să fie unică. Nu am întâlnit buguri pe durata în care am jucat și jocul nu sacadează când se încarcă camerele, totuși am observat că FPS-ul tinde să fluctueze în anumite zone.

Immortal Redneck nu este foarte complex și îl lasă pe jucătorul să se concentreze pe obiectivul primar, în loc să fie forțat să îndeplinească anumite misiuni pentru bani sau abilități. Jocul poate deveni destul de greu pe măsură ce te apropii de vârful piramidei, iar asta mi-a plăcut pentru că se creează niște momente mai intense.

GRAFICĂ & SUNET

Immortal Redneck e unul din acele jocuri pe care le iubești pentru experiența de gameplay, nu pentru grafică. În timp ce jocul nu arată deloc rău, dar consider că unele texturi ar putea fi îmbunătățite, la fel și iluminarea din anumite camere ale piramidelor.

Coloana sonoră este per total bună. Vocea și replicile personajului sunt geniale, la fel și muzica. Aș avea de obiectat faptul că multe efecte de sunet nu sună destul de clar, cum trasul cu unele arme.

CONCLUZIE

Am fost plăcut surprins de cât de mult m-am distrat cu Immortal Redneck în timpul petrecut cu el deoarece nu am intrat în joc cu așteptări mari. Pentru 19,95 euro pe Steam, recomand să-l încercați cu încredere.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte