Editorul Alwar a anunțat astăzi că Displaced, jocul lor survival single-player de strategie, a intrat în open beta și poate fi descărcat gratuit de pe Steam.

Displaced îi dă jucătorului sarcina de a ajuta un grup de civili să evadeze dintr-o țară distrusă de războaie prin completarea misiunilor și prin câștigarea luptelor turn-based cu alți supraviețuitori. Jucătorii avansează în joc prin dialoguri, urmând un anumit fir narativ de fiecare dată când aleg o linie de dialog din lista de opțiuni oferită.

„Noi dorim ca jucătorii să aprecieze povestea, să le pese de personajele din joc și să descopere chinurile prin care trec refugiații într-un război. De aceea, jucătorii conduc grupuri de civili, care până nu cu mult în urmă duceau vieți obișnuite și pașnice, iar acum se luptă pentru supraviețuire”, a spus Yuliya Mitryukova, Marketing Manager la Alwar. „Oferind o versiune demo de Displaced comunității, ne va ajuta să strângem feedback ca să aflăm ce trebuie îmbunătățit la jocul nostru.”

În Displaced, jucătorii încep prin selectarea a cinci din zece personaje disponibile ca să formeze un grup de supraviețuitori, fiind reprezentați de un mic simbol pe harta țării. Ca să conduci cu succes grupul prin zona de război, ești nevoit să te ocupi de distribuirea mâncării în grup, a energiei și a nivelurilor de stres, să cauți provizii, să duci la capăt anumite sarcini și să te lupți cu alți supraviețuitori agresivi.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte