Enermax Starryfort SF30

O întreagă echipă de jucători vor putea vota pentru a lua decizii.

batman

Este un lucru obișnuit ca spectatori să fie atrași, în timp ce joci poveștile de aventură ale celor de la Telltale, aceștia dorind chiar să participe în luarea deciziilor. Ar fi grozav ca mai multi jucători să voteze și să decidă împreună asupra dialogurilor, nu-i așa? Se pare că va fi posibil în toate jocurile de la Telltale, începând cu a patra adaptare a lui Batman, lucru confirmat de un reprezentant al studioului la Comic-Con în San Diego.

Batman va debuta cu o nouă funcție în care „mulțimea joacă”, aceasta având două moduri. Prima permite tuturor jucătorilor să voteze, decizia fiind luată în funcție de majoritate, în timp ce în celălalt mod, jucătorul principal va avea ultimul cuvânt. Dacă optați să vă jucați folosind această funcție, ea va genera un URL care va putea fi accesat de toți jucătorii de pe PC și dispozitive inteligente.

Aparent, mai multe de 2.000 de oameni pot vota soarta unui singur joc, ceea ce va creea o experiență cinematică interesantă, și o experiență și mai interesantă de transmis în direct. O serie Telltale va avea premiera pe 2 august.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte