Asrock

Dezvoltatorul indie Stoic, în colaborare cu serviciul de subscripție lunară IndieBox și cu editorul indie Versus Evil, anunță disponibilitatea unui IndieBox pentru RPG-ul de strategie, The Banner Saga. Collector’s Edition va cuprinde diferite bunuri materiale Banner Saga, inclusiv jocul pe disc în carcasă, coloana sonoră, un manual de instrucțiuni și o figurină de colecționat în forma bustului lui Ubin.

IndieBox-ul Banner Saga este disponibil pe timp limitat, din 20 iunie până în 18 iulie. Sunt disponibile patru opțiuni de preț pentru abonați, depinzând de planul lor de subscripție.

  • Plan de subscripție pe o lună: 24,99 dolari/lună + transport
  • Plan pe 3 luni: 24,25 dolari/lună + transport
  • Plan pe 6 luni: 21,99 dolari/lună + transport
  • Plan pe 12 luni: 19,99 dolari/lună + transport

The Banner Saga, care a fost lansat pe PC, console și mobile, a primit multiple premii și nominalizări, printre care se numără: câștigător la 2014 Geekie Awards pentru „Best Video Game”, câștigător al premiului „Best Debut” la 2014 Game Developers Choice, finalist la categoria „Excellence in Visual Arts” de la Independent Game Festival, 3 nominalizări BAFTA, câștigător al titlului „Best Adventure/RPG Game” în 2015 din partea Pocket Gamer și altele.

banner

Ca să afli mai multe despre The Banner Saga, accesează http://bannersaga.com/
Ca să afli mai multe despre IndieBox, accesează https://www.theindiebox.com/

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte