Asrock

Studioul indie New World Interactive a anunțat că cel mai recent joc al lor, Insurgency: Sandstorm, este în lucru în acest moment și că se pregătește pentru o lansare în 2017. Proiectul reprezintă o serie de lucruri noi pentru studio cât și pentru shooter-ul său multiplayer popular: Sandstorm va fi prima oară când Insurgency va putea fi jucat pe console. Va fi lansat pe PS4, Xbox One, Windows și Linux.

Insurgency: Sandstorm

Noua versiune de Insurgency, care a apărut pe Steam ca o continuare a unui mod popular pentru Half-Life 2, adaugă „Story Mode” jocului. La fel ca în jocul precedent, acțiunea va avea loc în timpui unei invazii din Iraq, povestea progresând până în zilele noastre. De asemenea, va avea splitscreen multiplayer și este creat pentru a fi un esport, conform spuselor dezvoltatorului. „Sandstorm este alimentat de Unreal Engine 4 și va fi un upgrade vizual și tehnologic major.”

O versiunea de beta va fi disponibilă jucătorilor actuali ai versiunii PC, pentru a testa modul competitiv. Nu a fost menționată o dată exactă a lansării beta sau a jocului terminat. Eu unul abia aștept.

Legat de publicare, New World Interactive va lucra cu compania franceză Focus Home Interactive pentru a distribui Insurgency: Sandstorm.
Focus Home Interactive a publicat în trecut jocuri ca Farming Simulator 15 și lucrează cu Dontnod Entertainment pentru a-și lansa următorul titlu, „Vampyr”.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte