Enermax Starryfort SF30

Day of Infamy, jocul bazat pe al doilea război mondial, bazat pe jocul din 2014 Insurgency este acum în Early Acces beta. Asta înseamnă noi caracteristici incluzând statistici, rank-uri, sistem de unități, suport aerian, moduri noi de joc, update-uri vizuale, o întreagă rezolvare de bug-uri, și un nou trailer ce marchează acest moment important.

Se pare că este un pas arbitrar, de când Day of Infamy  a fost, și este disponibil de cumpărat ca un joc Early Acces. Fără deosebire de cum este numit, acest update este un pas important: Introducerea rank-ului înseamnă că va da premii la fiecare rank pe care îl faci, iar personajele vor arăta rank-ul jucătorului pe armă. Toate facțiunile au acum acces la opțiunea de a bombarda, în timp ce SUA merge în mașini Mustang, Germanii pot lansa atacuri cu bombe Stuka.

Dezvoltatorul New World Interactive a scos de asemenea primul val de unități, unul per facțiune, ce va fi disponibil exclusiv jucătorilor din Early Acces: Gordon Highlanders pentru federație, primul Batalion de Cavaleri pentru America și prima Divizie de Infanterie pentru Germania.

Day of Infamy a arătat destul de promițător când a ajuns în mâinile noastre vara aceasta, și sperăm ca mișcarea către beta va continua să se îndrepte în direcția corectă.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte