Dezvoltatorul italian Rimlight Studios a anunțat că ZHEROS, beat-em up-ul său 3D fantastic, este acum disponibil și pe PlayStation 4. Concomitent cu lansarea acestuia pe platforma de la Sony, studioul a lansat DLC-ul The Forgotten Land pe Xbox One, PlayStation 4 și Steam PC.

În ZHEROS grafica 3D în stilul desenelor animate, luptele intense și personajele ciudățele sunt îmbinate pentru a crea o experiență sci-fi amuzantă și plină de acțiune, unde jucătorii se alătură echipei ZHEROS și poartă bătălii cu forțe cu minți sucite care amenință universul.

„Suntem încântați să aducem ZHEROS pe PlayStation 4; umorul neobișnuit al jocului și gameplayul vor fi cu siguranță pe placul jucătorilor”, afirmă Fabio Ilacqua, Art Director și cofondator al Rilight Studios. „Noul DLC The Forgotten Land introduce mai mult conținut de gameplay cu Dr. Vendetta care se întoarce încercând să cucerească lumea cu un nou set de minioni malefici.”

zheros

Jucătorii sunt invitați să li se alăture lui Mike și Captain Dorian în single-player sau în modul co-op ca să-l bată măr pe Dr. Vendetta și să-l prevină din a cuceri galaxia prin transformarea fiecărei ființe într-un minion rău și fără minte. Atunci când lupta cu pumnii nu mai are efect, o selecție de arme avansate și armuri mecanizate puternice sunt la îndemână, crescând exponențial șansele echipei ZHEROS de a șterge podeaua cu armura de roboți malefici ai lui Dr. Vendetta.

În ZHEROS: The Forgotten Land DLC, doctorul nefast se întoarce încă odată cu un plan de a se răzbuna pe echipa ZHEROS, fiind determinat să-i distrugă și să conducă galaxia. În timp ce explorează lumea antică inspirată din misterele din estul îndepărtat, jucătorii îl urmăresc pe Dr. Vendetta de-alungul orașelor și a teritoriilor sălbatice, luptând contra creaturi mistice și puternice în 8 niveluri noi. Având un nou personaj jucabil, și un nou vehicul pe lângă un arsenal extins, echipa ZHEROS este pregătită să înfrângă răul odată și pentru totdeauna.

ZHEROS este acum disponibil pe Xbox One, PS4 și Steam pentru 9,99€. DLC-ul The Forgotten Land se găsește pe aceleași platforme la prețul de 4,99€.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte