Studioul Mindfield Games a anunțat astăzi că jocul pentru PC și Virtual Reality, P·O·L·L·E·N™ a trecut de Greenlight pe Steam în doar 36 de ore. P·O·L·L·E·N™ este un joc cu o grafică extraordinară, al cărui poveste este plasată în spațiu, iar jucătorul va putea interacționa cu toate obiectele din jurul său. Creat pentru a fi jucat pe PC sau pe un dispozitiv de Realitate Virtuală, P·O·L·L·E·N™ invită jucătorii în interiorul stației spațiale M să găsească indicii pentru a rezolva puzzle-uri și de a descoperi ce se ascunde sub suprafața lui Titan.

527788650_preview_POLLEN_CandlelightDinner_1280

 

Inspirat de filmul SF 2001: A Space Odyssey și Moon, cât și de jocuri precum Gone Home si The Dig, P·O·L·L·E·N™ este un explorator spațial first-person, a cărui acțiune se desfășoară pe Titan, singurul satelit din sistemul solar care poate susține viața. Jucând P·O·L·L·E·N. vei intra în pielea unui mecanic și vei explora lucrurile din jurul tău într-un costum de astronaut. Fiecare obiect are o funcționalitate și poți folosi și interacționa cu tot ceea ce găsești.

527788650_preview_POLLEN_Hydroponics_1280

P·O·L·L·E·N™ va fi lansat pe PC la începutul anului 2016 și va avea suport pentru HTC Vive, OSVR, Oculus Rift și display normal de PC. La finele acestui an, P·O·L·L·E·N™ va fi disponibil și pe PlayStation 4 cu suport pentru PlayStation VR.

Site-ul oficial al jocului este: www.pollengame.com

Pentru update-uri cu privire la joc pe Twitter: @Mindfield_Games

Pagina de Facebook a producătorului: https://www.facebook.com/mindfieldgames

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte