Saptamana aceasta, prietenii nostri de la Daedalic Entertainment pun la bataie 8 jocuri in cadrul Humble Bundle Weekly. Printre jocurile anuntate se numara Deponia, dar si ultimul joc lansat de Daedalic Entertainment, Journey of a Roach.

Humble-Weekly-Sale-Daedalic-Entertainment-pay-what-you-want-and-help-charity-

Platiti $1 si primiti garantat pe Steam: Harvey’s New Eyes, A New Beginning – Final Cut, The Whispered World, The Chronicles of Shakespeare: Romeo & Juliette si The Chronicles of Shakespeare: A Midsummer Night’s Dream.

Daca decideti sa platiti $6 veti primi pe langa cele de mai sus si: The Dark Eye: Chains of Satinav, Deponia si noul Journey of a Roach.

In plus, pe langa licentele Steam veti primi linkuri pentru a descarca sountrack-uri si alte bonusuri surpriza.
Promotia incepe astazi si se incheie in 14 noiembrie. Pentru cei ce nu stiu, Humble Bundle Weekly ofera pachete de jocuri la un pret inegalabil, jocurile fiind disponibile pe Steam, dar si sub varianta de download (DRM-FREE), iar banii platiti pentru acestea vor fi impartiti intre producator, organizator si o parte donati pentru actiuni caritabile, iar cand efectuati plata, puteti opta cat si cui vreti sa donati.

Daedalic Entertainment este o companie germana, cu sediul in Hamburg, care creaza jocuri pentru PC si Mac, aspectul definitoriu pentru jocurile companiei fiind povestea.  Daedalic Entertainment a primit de-a lungul timpului 17 Premii, inclusiv Dezvoltatorii Anului in 2009 si 5 premii pentru jocuri, inclusiv Jocul Anului 2011.

Linkuri:
www.daedalic.de/en
www.facebook.com/daedalic
www.twitter.com/daedalic

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte