LEGO® STAR WARS™ III: The Clone Wars acum pe Utomik.

LEGO Star Wars III: Clone Wars este a treia continuarea a iubitei și apreciatei francize LEGO Star Wars,  combinând poveștile epice și personajele emblematice din universul Star Wars și seria televizată de succes Star Wars: The Clone Wars.

Jucătorii se vor bucura de mecanica de joc, permițându-le să creeze,să controleze, și să exploreze într-o galaxie departe, departe ca niciodată înainte. În plus față de elementele vizuale impresionante precum noi personaje și niveluri, jocul are, de asemenea, semnătura „tongue-in-cheek” din universul LEGO. LEGO Star Wars III: Clone Wars permite fanilor să exploreze la nesfârșit drumul lor prin galaxia Star Wars în cel mai amuzant, accesibil, și plin de acțiune joc LEGO până în prezent.

STAR WARS™ The Clone Wars: Republic Heroes

De asemenea, proaspăt adăugat este STAR WARS ™ Clone Wars: Republic Heroes, un joc third-person de aventură și acțiune. Fanii Star Wars, tineri și bătrâni, pot trăi aventurile galactice zdrobitoare ale Clone Wars. Pentru prima dată, jucătorii pot lupta ca Jedi sau Clone Troopers din seria de televiziune animată.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte