Enermax Starryfort SF30

Pentru oricine din San Diego, între 20 iulie și 23 iulie, Nintendo are o mulțime de activități distractive planificate la Comic-Con și hotelul Marquis Marquis & Marina din apropiere, de care se pot bucura oameni de toate vârstele.

Vizitatorii vor putea juca viitoarele jocuri Nintendo Switch cum ar fi Splatoon 2 și Pokkén Tournament DX, precum și Flip Wars (cunoscut anterior ca Project Mekuru), un nou joc de acțiune multiplayer lansat exclusiv pe Nintendo eShop pentru Nintendo Switch pe 10 august *. Fanii pot participa, de asemenea, la competiții sponsorizate de Nintendo pentru o șansă de a câștiga premiile oferite, pentru a trage o privire asupra viitorului hardware Super NES Classic Edition și pentru a sărbători lansarea Splatoon 2 cu activități speciale legate de joc. Și toate evenimentele din Marquis Marquis & Marina pot fi savurate de oricine din zona San Diego!

Jocurile

„Aducerea jocurilor și experiențelor noastre direct la fani este foarte importantă pentru noi”, a spus Doug Bowser, vicepreședinte de vânzări și marketing al Nintendo of America. „Deoarece San Diego Comic-Con este plin de atât de mulți fani Nintendo de toate vârstele, este locul perfect pentru a permite tuturor să se bucure de multe dintre jocurile noastre viitoare”.

Fanii care vor să-și demonstreze competitivitatea vor avea oportunități multiple de a concura într-o competiție multi-game, Play Nintendo Challenge, pentru șansa de a primi premii drăguțe. Aceste concursuri sunt deschise publicului și vor fi găzduite în spațiul Marquis Marquis & Marina de la San Diego în diferite momente de-a lungul săptămânii. Participarea va avea loc pe baza unei întâlniri primite, în primul rând **. Dacă sunt selectați, competitorii vor începe cu un meci de 8 turnee în Splatoon 2. Echipele câștigătoare din patru vor concura între ele în jocul de lupte ARMS. Ultimii doi jucători vor intra în finală cu o luptă unu-la-unu în noul joc Pokkesn Tournament DX de la Nintendo Switch. Turneul Nintendo Challenge va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. În zilele de 20 iulie și 21 iulie și între orele 10:00 și 17:00 pe 23 iulie.

Nintendo Switch

Mario + Rabbids Kingdom Battle from Ubisoft
Super Mario Odyssey
Mario Kart 8 Deluxe
1-2-Switch
ARMS
Splatoon 2
Pokkén Tournament DX
EA SPORTS FIFA 18 from Electronic Arts
Super Bomberman R from Konami
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers from Capcom
Minecraft: Nintendo Switch Edition from Mojang AB

Nintendo 3DS

Hey! PIKMIN
Miitopia
Pokémon Sun
Pokémon Moon
Super Mario Maker for Nintendo 3DS
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte