Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Pentru oricine din San Diego, între 20 iulie și 23 iulie, Nintendo are o mulțime de activități distractive planificate la Comic-Con și hotelul Marquis Marquis & Marina din apropiere, de care se pot bucura oameni de toate vârstele.

Vizitatorii vor putea juca viitoarele jocuri Nintendo Switch cum ar fi Splatoon 2 și Pokkén Tournament DX, precum și Flip Wars (cunoscut anterior ca Project Mekuru), un nou joc de acțiune multiplayer lansat exclusiv pe Nintendo eShop pentru Nintendo Switch pe 10 august *. Fanii pot participa, de asemenea, la competiții sponsorizate de Nintendo pentru o șansă de a câștiga premiile oferite, pentru a trage o privire asupra viitorului hardware Super NES Classic Edition și pentru a sărbători lansarea Splatoon 2 cu activități speciale legate de joc. Și toate evenimentele din Marquis Marquis & Marina pot fi savurate de oricine din zona San Diego!

Jocurile

„Aducerea jocurilor și experiențelor noastre direct la fani este foarte importantă pentru noi”, a spus Doug Bowser, vicepreședinte de vânzări și marketing al Nintendo of America. „Deoarece San Diego Comic-Con este plin de atât de mulți fani Nintendo de toate vârstele, este locul perfect pentru a permite tuturor să se bucure de multe dintre jocurile noastre viitoare”.

Fanii care vor să-și demonstreze competitivitatea vor avea oportunități multiple de a concura într-o competiție multi-game, Play Nintendo Challenge, pentru șansa de a primi premii drăguțe. Aceste concursuri sunt deschise publicului și vor fi găzduite în spațiul Marquis Marquis & Marina de la San Diego în diferite momente de-a lungul săptămânii. Participarea va avea loc pe baza unei întâlniri primite, în primul rând **. Dacă sunt selectați, competitorii vor începe cu un meci de 8 turnee în Splatoon 2. Echipele câștigătoare din patru vor concura între ele în jocul de lupte ARMS. Ultimii doi jucători vor intra în finală cu o luptă unu-la-unu în noul joc Pokkesn Tournament DX de la Nintendo Switch. Turneul Nintendo Challenge va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. În zilele de 20 iulie și 21 iulie și între orele 10:00 și 17:00 pe 23 iulie.

Nintendo Switch

Mario + Rabbids Kingdom Battle from Ubisoft
Super Mario Odyssey
Mario Kart 8 Deluxe
1-2-Switch
ARMS
Splatoon 2
Pokkén Tournament DX
EA SPORTS FIFA 18 from Electronic Arts
Super Bomberman R from Konami
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers from Capcom
Minecraft: Nintendo Switch Edition from Mojang AB

Nintendo 3DS

Hey! PIKMIN
Miitopia
Pokémon Sun
Pokémon Moon
Super Mario Maker for Nintendo 3DS
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte