Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Jocurile PS Plus pentru luna martie 2018 vor fi anunțate în ultima săptămână a lunii, ceea ce înseamnă că anunțul oficial va avea loc până în 28 februarie. Recent, popularul YouTuber Ampeterby7 din Spania a avut șansa să viziteze PlayStation Spania ca parte a vlogului său și a reușit să obțină un comentariu interesant de la unul dintre membrii echipei PlayStation Spania în ceea ce privește jocurile viitoare pentru abonamentul PlayStation Plus. În vizita sa la biroul PlayStation din Spania, el prezintă diferitele camere și apoi se oprește pentru a discuta cu unul dintre membrii echipei PlayStation Spania, unde pune întrebări privind interdicția sa de la PlayStation Network și solicită o părere despre viitoarea gamă de jocuri PS Plus Martie 2018.

În timp ce membrul echipei PlayStation Spania nu a dezvăluit numele jocurilor viitoare, el a spus că jocurile care vin la PlayStation Subscription vor fi unele dintre cele mai bune de când serviciul a început în 2013.

Sony nu a împărtășit nicio informație oficială despre viitoarele jocuri PS +, dar ținând seama de istoricul lor cu anunțurile, vă puteți aștepta să aflați mai multe despre acestea în ultima săptămână a lunii. Cele două luni anterioare pentru utilizatorii PS + au fost destul de decente cu titluri precum Deus Ex: Mankind Divided și Knack.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte