Enermax Squa RGB

mpEGNXCmrZF0.878x0.Z-Z96KYq

Notă: În acest articol nu sunt spoilere despre povestea principală. Și am fost extrem de vag asupra misiunilor secundare și caracterelor.

Doi bandiți armați chinuiesc o femeie pentru a-și plăti datoria. Ea refuză, așa că ei o sabotează. Acesta este caracterul, Chuck B. Lucky, care și-a scos pistolul și l-a îndreptat asupra celor doi golani, în speranța că nu va fi nevoie să-l folosească. Chuck nu are nicio problemă cu ucisul, doar că e teribil la asta. Când Chuck a fost creat, toate punctele lui au fost puse pe Charisma și Luck, umplându-i cele două abilități speciale. De asemenea, m-am limitat la două perkuri din statistici, așa că am mizat mai mult pe skillurile de luptă.

De asemenea, sunt mai multe părți pentru skilluri.

Doi bandiți îl văd pe Chuck că ridică o armă și imediat se opresc din ce fac. Mulțumită intimidării, perkul de level 10 care a fost imediat valabil după ce a umplut Charisma. Acesta îți dă o șansă să faci pacifiști inamicii cu un nivel mai redus ca al tău. De fapt, bandiții au fost așa intimidați încât l-au implorat pe Chuck să le ia toți banii. Cum se simte asta, porcilor?

IuAhRFpYl7_D.878x0.Z-Z96KYq

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte