Asrock

Frontier Developments plc (AIM: FDEV), în parteneriat cu Universal, au lansat Jurassic World Evolution pentru PC, PlayStation®4 și Xbox One. Bazat pe franciza cinematografică Universal Pictures și Amblin Entertainment și creat în colaborare cu Universal, jocul se bazează pe mitologia originală a Jurassic World și pune jucătorii la conducerea Parcului, unde vor avea ocazia să-și creeze și să-și administreze propriul Jurassic World.

Jurassic World Evolution pune jucătorii responsabili de operațiuni pe legendara Isla Nublar și insulele din jur ale Arhipelagului Muertes. În funcție de modul de a aborda problemele, jucătorii pot construi atracții, instalații de izolare și de cercetare, pe măsură ce își construiesc propria lume jurasică. Ei pot bioengineza noi specii de dinozauri care gândesc, simt și reacționează în mod inteligent față de lumea din jurul lor și pot alege să controleze imaginea de ansamblu cu opțiuni de management profunde dar în același timp accesibile sau să meargă direct în acțiune pentru a face față provocărilor de pe teren sau din aer bazate pe joc. Fiecare alegere duce la o cale diferită și provocări spectaculoase apar atunci când „viața găsește o cale”.

Jurassic World Evolution îl prezintă pe Jeff Goldblum în rolul Dr. Ian Malcolm, care îi îndrumă pe jucători prin alegerile morale și prin deciziile tactice și le va testa abilitățile de construcție și de gestionare, în timp ce încearcă să-și conducă cu succes propriul Jurassic World. El îl are ca asociat pe Bryce Dallas Howard ca manager de operațiuni, Claire Dearing și BD Wong în calitate de geneticieni și Dr. Henry Wu într-o poveste cu totul nouă care atinge personajele cheie și evenimentele din întreaga franciză Jurassic World.

Jocul este disponibil pe Steam la prețul de 54,99€.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte