Enermax Squa RGB

Just Dance 2018 Review
Gameplay9
Grafică și Sunet9.5
Funcții Noi8
PRO
  • Distractiv, intens și captivant
  • O mulțime de căntece
  • Modul pentru copii
CONTRA
  • Nu vine cu multe inovații
  • Just Dance Unlimited Trial
  • Preț anual ridicat
8.8Scor
Reader Rating: (4 Votes)
8.7

Just Dance 2018 este noul joc din seria Just Dance. Jocul a fost dezvăluit la E3 2017 pe 12 iunie 2017 și a fost lansat pe 26 octombrie 2017 pentru Europa.
Așa cum sa întâmplat și cu Just Dance 2017, am avut din nou nevoie să ne adunăm familia și prietenii pentru a analiza acest joc. 
Jocul oferă o experiență plăcută și în singleplayer, dar cu prietenii este infinit mai distractiv și chiar periculos dacă se joacă cu trei sau mai mulți oameni.GAMEPLAY

Când porniți pentru prima dată Just Dance 2018, sunteți întâmpinat de câteva opțiuni noi în meniu. Una dintre cele mai vizibile modificări trebuie să fie adăugarea modului Kids, care este adaptat pentru jucătorii mai tineri.
Cântecele sunt, de asemenea, curate într-o măsură mai mare, deoarece modul normal include unele piste pe care probabil că copiii nu ar trebui să le asculte. Acesta este cu siguranță un plus de bun venit.
Scopul jocului, la fel ca intrările trecute în franciză, este să dansați cât mai aproape de ceea ce vedeți pe ecran. Avatarele stilizate ale dansatorilor profesioniști vă spun cum să vă mișcați. Cu cât vă imiți mai atent, cu atât este mai bună evaluarea dvs. Puteți obține evaluări ca Super, Bine și Perfect, în funcție de cât de bine ați dansat. Fiind Perfect necesită multă practică, astfel încât să obțineți un scor bun. În plus, dacă doriți să utilizați jocul ca un instrument de exercițiu, acesta poate fi foarte distractiv.

Just Dance este un instrument de exerciții excelent, de asemenea.

Just Dance 2018 este un joc minunat de dans. Cu toate acestea, atunci când evaluați o astfel de experiență, trebuie să vă amintiți că este o franciză anuală. Prețul jocului este de 269.90 lei pe PlayStation Store.

 

MODUL PENTRU COPII

 

Deoarece nu toții copiii s-au născut cu talent la dans, Ubisoft a creat modul de dans pentru copii, introdus în noul Just Dance 2018, destinat copiilor cu vârsta între trei și șase ani.

Modul pentru copii adaugă coregrafii simple, cu mișcări mai simple care „corespund verbelor de acțiune cum ar fi alergarea, alpinismul, zborul, prinderea”, mai degrabă decât alte mișcări mai complicate pe care doar adulții le-ar putea reproduce și uneori numai după a treia încercare.

Interfața pentru copii va conține, de asemenea, mult mai puțin text, iar părinții vor putea să configureze jocul pentru a avea un mod de redare în modul „shuffle play” pentru ca toate melodiile să fie continuu redate. Noul mod va cuprinde opt melodii, cum ar fi „Happy Farm”, „Magic Halloween” și „Fearless Pirate”.

 

GRAFICĂ ȘI SUNET

 

În ceea ce privește grafica jocului, ne vom limita doar la câteva cuvinte, deoarece pare să fie practic aceeași în ceea ce privește detaliile, luminile și performanța ca lansarea anului 2017, Just Dance 2017 ; în acest sens, putem spune că nu veți observa nicio îmbunătățire grafică suplimentară pentru simplul fapt că este versiunea pentru PlayStation 4. Da, vom sublinia secțiunea de sunet, deoarece, atunci când este un titlu centrat pe dans, este important să fie de cea mai bună calitate posibilă; aici observăm o îmbunătățire clară datorită posibilității conectării unui echipament de sunet de înaltă fidelitate la ieșirea optică a PlayStation 4.

LISTA DE CÂNTECE

Jocul include mai mult de 40 de melodii la lansare, iar dacă vă abonați la Just Dance Unlimited, această listă crește la câteva sute. De asemenea, jocul conține un număr mare de cântece destinat copiilor. Mai jos aveți o listă cu cele mai cunoscute melodii incluse în Just Dance 2018:

Despacito – Luis Fonsi & Daddy Yankee
Blow Your Mind (Mwah) – Dua Lipa
Dharma – Headhunterz & KSHMR
Blue (Da Ba Dee) – Hit The Electro Beat
John Wayne – Lady Gaga
Waka Waka (This Time For Africa) – Shakira
Beep Beep I’m A Sheep – LilDeuceDeuce ft. BlackGryph0n & TomSka
Swish Swish – Katy Perry ft. Nicki Minaj
Rockabye – Clean Bandit Ft. Sean Paul & Anne-Marie
24K Magic – Bruno Mars
Side To Side – Ariana Grande Ft. Nicki Minaj
Chantaje – Shakira Ft. Maluma
Naughty Girl – Beyoncé
The Way I Are (Dance With Somebody) – Bebe Rexha Ft. Lil Wayne
Automaton – Jamiroquai
Bubble Pop! – HyunA
Love Ward – Hatsune Miku
Make it Jingle – Big Freedia
Daddy Cool – Groove Century

CONCLUZIE

Pe scurt, jocul este o experiență extraordinară pentru nou-veniții seriei, dar nu oferă nimic nou celor care achiziționează titlul în fiecare an. Vă puteți distra la fel de mult cu Just Dance 2017 dacă nu doriți să fiți la curent cu cele mai recente piese.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte