Enermax Squa RGB

Just Shapes & Beats PC - Review
Grafică7
Sunet9.5
Gameplay7
PRO
  • Calitatea Muzicală
  • Modul Party
CONTRA
  • Modul Story slab
7.8Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0
Dacă sunteți o persoană careia îi place muzica, în special muzica electronică, atunci Just Shapes & Beats este potrivit pentru dvs.
Just Shapes & Beats este un joc produs de studioul Bersek, în care principalul obiectiv este de a evita coliziunile cu diversele forme muzicale. Jocul conține mai mult de treizeci și cinci de cântece care sunt proiectate să ne distreze.

Jocul poate fi împărțit în trei moduri: modul Story, modul Challenge și modul Party.

Modul Story

În modul Story, avem o secvență de faze muzicale, în care trebuie să scăpați de „pătratul mic” al Formelor și Beaturilor Muzicale, în care aceste forme apar în ritmul cântecului, astfel încât pot spune că sunt momente de furie și de pasiune care se petrec în același timp, în aproape douăzeci și cinci de cântece din modul poveste.

Când spun că acestea sunt momente de furie și pasiune și întâmplă în același timp, este pentru că avem muzica senzatională, dar în același timp, am furie, pentru ca avem melodii cu bătăi rapide, trebuie să scăpăm și să avem o bună agilitate vizuală și motorie pentru a scăpa de formele formate de muzică. Deci, de multe ori, trebuie să încercăm același cântec de mai multe ori pentru a ajunge la finalul melodiei. Și totuși, dacă aveți o mulțime de dificultăți într-o singură fază, avem modul de șansă, unde putem încerca muzica cu o viață în plus și apoi avem mai multe șanse să o încheiem.

Chiar și cu cântece senzaționale, avem un complot slab în modul poveste, așa că dacă ești o persoană care îți plac jocurile cu povesti bune, acest lucru nu este și în acest joc, pentru că focalizarea  este pe piesele de calitate. În afară de faptul că avem o calitate foarte bună a melodiilor, avem o mulțime de forme vizuale care apar foarte des și acest lucru face ca jocul să fie obositor vizual, deoarece se sfârșește prin forțarea vederii.

Modul Challenge

În modul Challenge găsim modul multiplayer și online, unde putem juca până la patru persoane, indiferent dacă sunt sau nu prietenii tăi. În acest mod, jucătorii joacă în același cântec în același timp, și căștigă cel care are mai puține coliziuni și scor mai mare.

Ceea ce mi se pare cel mai tare din acest mod este acela de a putea juca în acelasi timp patru persoane, fiind online cu prietenii sau pe plan local. Întâlnirea cu prietenii pentru a asculta muzică bună și pentru a putea juca în același timp este foarte cool.

Modul Party

Modul de petrecere a fost ceea ce mi sa părut cel mai senzațional în joc, deoarece dacă intenționați să aveți o petrecere cu muzică bună și să aveți și un joc pentru ca oamenii să se distreze în timpul petrecerii, acesta este modul ideal.

Modul Party are toate melodiile și viața nelimitată, fără niciun fel de limită, pentru a finaliza faze în acest fel pot lăsa jocul conectat cu redarea muzicii și gata pentru cei care doresc să-și testeze abilitățile lor și de a scăpa de forme și Beat-uri.

 

Concluzie

Just Shapes & Beats este un joc pentru cei care se bucură de muzică, în special muzică electronică, în care obiectivul central este de a scăpa de formele și bataile lor. Deci, dacă sunteți în căutarea unui joc cu o poveste bună, poate acest joc nu este pentru dvs. Cele mai tari funcții din Just Shapes & Beats sunt calitățile muzicale și modul lor de petrecere, care se joacă liber în timp ce oamenii se bucură de petrecere.

 

Mai jos aveți un video cu gameplay-ul nostru.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte