Kelvin and the Infamous Machine Review
Poveste90%
Gameplay85%
Grafică95%
Sunet85%
89%Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
99%

kelvin 1Kelvin and the Infamous Machine este produs și distribuit de Blyts. Este un joc de tip aventură în care cu ajutorul mouse-ului navigați printre locații și găsiți obiecte și indicii pe care trebuie să aflați cum să le folosiți. Jocul are o tentă istorică, trebuind să ajuți geniile legendare să completeze capodoperele lor.

Kelvin este un asistent care cercetează pentru Dr. Edwin Lupin, un fizician remarcabil, dar care a înnebunit atunci când a fost ridiculizat de comunitatea științifică, la lansarea invenției vieții lui, o mașină a timpului în formă de duș. Lupin s-a întors în timp pentru a preveni cele mai mari genii ale istoriei să finalizeze lucrările lor definitorii, astfel încât să le poată finaliza el. Este de datoria lui Kelvin și a partenerei lui, Lise, să repare greșeala făcută de Dr. Elvin. Trebuie să rezolvați puzzle-urile din trei capitole superbe pentru a-l ajuta pe Ludwig van Beethoven, Isaac Newton și Leonardo da Vinci să atingă măreția predestinată lor.

kelvin 2

Gameplay
Încă din primele secunde ale jocului veți observa un tutorial care vă arată principalele taste și rolurile pe care le deține mouse-ul dar vă introduce și în poveste și veți cunoaște personajele cu care lucrați pentru următoarele ore de joc. Kelvin pare „parașutat” atunci când Lise ia legătura cu el, fiind foarte distrat, rolul acesteia fiind să-l tempereze și să-l pună la treabă, să ajute geniile să treacă peste momentele de depresie și să-și termine capodoperele. Un lucru care mi-a plăcut foarte mult și aduce zâmbetul pe buzele jucătorilor au fost dialogurile lui Kelvin cu diferite personaje întâlnite pe parcurs. Jocul s-a remarcat cu replici foarte amuzante și bine scrise. Un lucru dificil a fost potrivirea indiciilor și obiectelor găsite, fiind mult mai greu decât un astfel de puzzle, gen pe care obișnuiesc să-l duc până la capăt.

kelvin 3

Grafică și sunet
Kelvin and the Infamous Machine este un joc foarte frumos vizual, foarte colorat și bine „desenat”. Încăperile și locațiile vizitate sunt foarte diverse și nu seamănă deloc între ele. Obiectele colectate și cele cu care interacționează Kelvin sunt foarte bine retușate, la fel și oamenii cu care poartă dialoguri. Nu am ce reproșa la acest capitol, totul fiind foarte atrăgător. Fundalul sonor se integrează perfect în peisaj. Nelipsind nici efectele sonore sau vocile foarte bine prelucrate când personajele poartă un dialog.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte