Enermax Starryfort SF30

Squad în parteneriat cu Private Division au anunțat data de lansare oficială pentru Kerbal Space Program: Breaking Ground. Odată cu acest anunț au fost dezvăluite și noi detalii despre ce aduce nou pentru jucătorii de PC al doilea expansion deosebit al de popularului simulator spațial.

Acest nou expansion le propune jucătorilor pe lângă provocări deosebite, noi elemente de conținut mult așteptate, printre care se numără noile echipamente folosite în diferite experimente sau diversele componente robotizate ce pot fi folosite pentru a construi cele mai inovatoare ori trăsnite nave spațiale.

Noul DLC populează galaxia cu meteoriți de diferite dimensiuni și aduce modificări privind suprafața planetelor, adăugând formațiuni minerale și diferite cratere ce pot fi studiate de personajele Kerbal echipate în mod corespunzător cu un nou costum spațial rupt din filmele SF. 

Kerbal Space Program: Breaking Ground va fi disponibil pe PC începând cu 30 mai, pentru prețul de 14.99 Euro. Mai multe detalii despre noutățile aduse de acest add-on pot fi găsite pe forumul oficial Kerbal Space Program, aici.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte