Enermax Starryfort SF30

Concluzie

Ajungem astfel și la partea finală a review-ului nostru pentru Kfa2 Geforce RTX 2070 EX 8 Gb. Am construit calculatorul și am testat placa împreună cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață, Intel Core i9-9900k. După ce am trecut în revistă toate funcționalitățile și am trecut sistemul printr-o serie de teste riguroase cred că putem să ne spunem părerea despre ea. Prețul pentru Kfa2 Geforce RTX 2070 EX 8 Gb este de 2.420,06 RON la Pc Garage în acest moment, un preț extrem de mic pentru o astfel de placă, de altfel cel mai mic de pe site.

Ce au competitorii mai mult pe plăcile lor de cer mai mulți bani? Așa numitele blitz-blitz-uri, de la cutii împopoțonate, la plăci ambalate frumos și elegant, în prezentări premium și reclame scumpe. Ca și caracteristici, Kfa2 Geforce RTX 2070 EX 8 Gb este echipată perfect pentru gaming, având o răcire extraordinară, după cum se vede și în testele anterioare, performanțe de top și un funcționalitate foarte bună.

Vă las aici și o galerie cu Calculatorul lui Andrei, în care am folosit această placă video:

Ce ne-a plăcut mult la placă:

  • răcirea exceptională, placa fiind practic impasibilă la testele la care am supus-o
  • Funcționalitate perfectă, fără nici un fel de probleme
  • Construcție solidă și de calitate

Ce nu ne-a plăcut la placă:

  • softul livrat cu placa are nevoie de un makeover, are funcționalități bune, dar pare depășit
  • puține LEDuri RGB pe placă

După cum vedeți, problemele noastre legate de placă se limitează la un aspect estetic și unul legat de software, probleme care sunt practic nesemnificative pentru un astfel de produs. Comparând prețul cu calitatea, Kfa2 Geforce RTX 2070 EX 8 Gb este alegerea perfectă pentru cine vrea să-și cumpere o placă RTX 2070. Diferența dintre această placă și modelul cu 1000 lei mai scump de la alt integrator (adică cea mai scumpă RTX 2070 – EVGA GeForce RTX 2070 XC ULTRA GAMING este de 2 FPS-uri per joc, în medie. oare ce spuneți, merită?

Din partea redacției Steamgames.Ro, clasificarea Kfa2 Geforce RTX 2070 EX 8 Gb este:

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte