Chiar dacă momentan nu va putea ieși din Acces Timpuriu, acum Killing Floor 2 are support pentru Atelierul Steam.

Tripwire Interactive au lansat un nou patch pentru Killing Floor 2 în care se adaugă Atelierul Steam, astfel încât acum veți putea instala mod-urile create de comunitate doar făcând clic pur și simplu pe o cutie.

Adminii pot aplica chiar și o selecție de moduri pe serverele specifice, crearea de liste, astfel încât jucătorii care doresc să se alăture, pot intra foarte ușor un server plin de mod-uri doar cu un click. Dacă sunteți administrator și doriți să învățați cum să activați mod-uri, Tripwire Interactive explică ce trebuie să faci, aici.

Există deja o grămadă de mod-uri pe acolo, dintr-o selecție de hărți variate create de comunitate, unele pentru a schimba numele la arme cu cele din lumea reală, ceea ce face mult mai variată lumea din Killing Floor 2. Acum că are support pentru Atelirul Steam, sper că va fi mult mai populat și nu o să mai trebuiască să aștept, chiar și 5 minute pentru a găsi un server cu mai mult 2 oameni.

Killing Floor 2 este disponibil pe Steam pentru 26,99$. Chiar dacă prețul pare cam mare, îți vei recupera banii foarte repede, deoarece la finalul fiecărui joc, vei primi un item, pe care îl poți vinde pe Piața Steam.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte