Enermax Starryfort SF30

Kingston Technology Inc., lider mondial independent în produse de memorie, aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare. Compania a fost fondată în 1987 de către Inginerii John Tu și David Sun, iar în prezent conduc piața mondială de produse de memorie.

Înființată în octombrie 1987, compania Kingston Technology s-a diferențiat oferind produse 100% testate, de cea mai înaltă calitate. Compania a înregistrat o creștere spectaculoasă, iar în 1995, după numai 7 ani de activitate, a raportat venituri anuale record de 1,3 miliarde de dolari. În 2015, Kingston Technology înregistra venituri de 7 miliarde de dolari.

În 1992, Kingston a fost desemnată compania privată cu cea mai rapidă creștere în SUA, clasându-se în scurt timp în topul celor mai mari 500 de companii private americane. În 1998, Kingston este inclus în „Top 5 Global Manufacturing Company” de către Industry Week, iar în anul 2000 ocupă locul 141 pe lista Forbes a „Celor mai mari 500 companii private din SUA”.

Standardele Kingston Technology nu se limitează numai la produsele și serviciile oferite, dar se extind și în interiorul companiei, la nivelul angajaților care își asumă misiunea și viziunea companiei. În 1998, Kingston intră în clasamentul publicației Fortune: „Top 100 companii pentru care să lucrezi” și este recunoscut de Great Place to Work Institute, primind distincția de „Excelență în Echitate”.

După anul 2000, Kingston Technology deschide un nou capitol. În 2002 își face apariția pe piață brandul afiliat HyperX iar 3 ani mai târziu este inaugurată cea mai mai mare unitate de producție de module de memorie din lume în Shanghai, China. La scurt timp, Kingston devine lider mondial pe segmentul modulelor de memorie și lansează primul stick USB securizat 100%, cu criptare hardware pe 128 de biți (ulterior cu criptare pe 256 de biți). O nouă performanță este atinsă în 2014, atunci când HyperX stabilește recordul mondial de overclocking, pentru cea mai mare frecvență din lume.

O dovadă a performanței și creșterii susținute de Kingston Technology este numirea sa de către IHS drept lider mondial producător de module de memorie pentru al 12-lea an consecutiv, în 2015. Anul următor se prezintă cu un nou reper important: achiziționarea tehnologiei USB IronKey și a activelor Imation.

Kingston Technology numără în prezent peste 3000 de angajați din toată lumea, având centre de producție în California, Taiwan și China și reprezentanțe în SUA, Canada, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, India, Taiwan, China și America Latină.

Mai multe informații despre Kingston sunt disponibile aici:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston               

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte