Asrock

Knowledge is Power : Decades PS4 - Review
Grafică7
Sunet7
Gameplay5
PRO
  • Grafică
  • Sunet
CONTRA
  • Întrebări grele
  • Joc similar cu prima versiune
6.3Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Nu sunt sigur dacă chiar era nevoie și de această lansare, dar un nou joc Knowledge Is Power este aici.

Knowledge is Power: Decades oferă exact ceea ce spune și numele, vă duce prin întrebări tematice din anii 80 până în 2010. Este aproape identic cu prima variantă a jocului, iar Wish Studios nu a adăugat mult la jocul actual pentru a-l face mai plăcut. Singurul avantaj este că jocul este de tip PlayLink, adică vei avea nevoie de un telefon sau o tabletă pentru a te juca.

Ca și în cazul jocului anterior, jucătorii votează subiectul despre care ar dori să fie întrebați, înainte de a folosi Power Plays – distragerea atenției care afectează ecranul telefonului adversarului dvs. – pentru a întârzia răspunsurile adversarilor. Spre deosebire de majoritatea jocurilor de tip quiz, Knowledge is Power vă permite să răspundeți la aceeași întrebare de mai multe ori, deși veți fi penalizați. Aceasta continuă până se produce o rundă finală, în care toată lumea își ia locul într-o piramidă de test și răspunde la întrebări rapid.

În afară de noua temă, există doar un singur plus major în versiunea jocului din acest an: o nouă rundă care vă permite rotirea unei roți de cuvinte în continuă schimbare pe telefonul dvs., pentru a se potrivi cu definiția corectă. Nu este nimic interesant, dar cel puțin rupe ciclul plictisitor al jocului.

În afară de asta, lucrurile noi sunt minore. Există noi personaje și play-uri de putere, și, desigur, stilul de artă al jocului este foarte fermecător, cu o paletă de culori strălucitoare și câteva caractere ciudate pe ecran.

Concluzie

Knowledge is Power: Decades este o copie aproape identică a jocului original de anul trecut Knowledge is Power. Stilul vizual este distractiv și atrăgător, dar întrebările sunt prea grele și prea puține , iar față de versiunea anterioară nu vine cu aproape nimic în plus.

 

Mulțumim producătorului pentru cheia de review.

 

Mai jos aveți un scurt video cu gameplay-ul nostru.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte