Lacuna Passage este un joc lansat de curând, dezvoltat şi distribuit de Random Seed Games.

Te trezeşti pe o navă, îţi verifici echipamentul şi te aventurezi pe planeta roşie în căutarea unui habitat din jur. Cu 25 de mile de explorat şi supravieţuit, trebuie să obţii resurse din anumite puncte de interes şi alte habitate pentru a continua misiunile. Dar supravieţuirea e mult mai mult decât urmărirea indicatorului de stare. Menţinerea echipamentului este foarte important şi pentru menţinerea vieţii.

Terenul este generat chiar din imaginile planetei Marte. Cu caracteristici generate din scanări colectate de proiectul HiRISE şi detalii din fotografiile realizate de roboţii trimişi pe planeta roşie, poţi spune că ai ajuns să vizitezi această planetă.

Grafica este interesantă, gameplay-ul puţin ciudat din cauza faptului ca nu ai taskuri prea clare cu ce trebuie să faci sau unde este acel obiectiv. Jocul s-a concentrat prea mult în a reda cât mai bine planeta Marte şi probabil a ignorat alte aspecte legate de gameplay. Totuşi, pentru un joc de 14,99 euro, mi se pare că nu prea are mult conţinut şi nu merită cumpărat. Dar vă las să decideţi singuri acest lucru, urmărind mai jos un gameplay din momentul testării jocului, alături de reacţii „la cald”. Enjoy!

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte